Connect with us
Florin Cîțu: Românii vor trebui doar să meargă la bancă să ceară amânarea ratelor

Știri

Florin Cîțu: Firmele care nu depun declarațiile fiscale pe 25 martie nu pățesc nimic

Firmele care nu depun declarațiile fiscale pe 25 martie nu pățesc nimic, spune într-o postare pe Facebook ministrul Finanțelor Florin Cîțu, care acuză politicienii că induc panică în societate.

„Am avertizat politicenii români să nu mai inducă panică în societate. Le-am spus că romanii înțeleg că își fac campanie electorala în timp ce guvernul vine cu soluții.

Văd că nu asculta și în continuare vor să profite electoral de situația dificilă prin care trecem cu totii.

Astăzi, toată ziua, politicienii socialiști și noii lor prieteni au atacat primul pachet de măsuri pentru susținerea economiei aprobat de guvernul PNL. Asta înainte că pachetul să intre în vigoare și să vedem cum funcționează.

Vă dau trei exemple:

– țipete, urlete și văicăreli de la politicienii socialiști și prietenii lor care nu avut niciodată legatara cu economia reala despre situația cumplita în care se vor afla firmele care nu depun declarațiile fiscale pe 25 martie. Minciuna sau prostie? În OUG nr.29/2020 scrie negru pe alb că firmele care nu depun declarațiile fiscale pe 25 martie NU PĂȚESC NIMIC. Simplu și clar.

– tot în OUG nr.29/2020 scrie, tot negru pe alb, “Se suspendă sau nu încep măsurile de executare silită prin poprire a creațelor bugetare, cu excepția executărilor silite care se aplică pentru recuperarea creanțelor bugetare stabilite prin hotărâri judecătorești pronunțate în materie penală”.

– mai departe, tot în OUG nr.29/2020 scrie că au acces la fonduri garantate 90% și cu dobândă subvenționată 100% ,TOATE IMM-urile și FARĂ certificat de stare de urgență. Simplu, rapid și fară bătăi de cap. În Germania, că tot văd că ne compara socialiștii cu ei, au acces la facilitați fiscale DOAR companiile care DEMONSTREAZĂ că au suferit de pe urma crizei economice provocate de coronavirus.

Trei exemple simple de manipulare a socialistilor și a noilor lor prieteni care sunt demontate foarte ușor de REALITATE.

Adevărul este că de săptămână viitoare romanii au acces la aceste instrumente care îi ajuta să treacă peste aceasta perioada dificila”, spune Florin Cîțu.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. adi

    2020-03-22T04:55:36+02:00 at 4:55

    „Firmele care nu depun declarațiile fiscale pe 25 martie nu pățesc nimic,”Bravo ,asa da exprimare , Musiu ministru …ai 2 min sa dispari musiu….stiu ca stii unde este Exit-ul (l-ai mai folosit)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top