Connect with us

Știri

Florina Cercel a murit la 76 de ani

Florina Cercel a murit. Artista s-a stins din viață la 76 de ani. Marea artistă a murit în dimineața zilei de 30 iulie din cauza unui cancer la plămâni.

Marea actriță a fost, în tinereţe, una dintre cele mai frumoase românce. A iubit cu patimă, însă ghinoanele s-au ţinut lanţ, pe plan sentimental. Doamna scenei româneşti a povesti a reamintit într-un interviu recent drama prin care a trecut în tinerețe, episod care a impresionat România. Artista și-a pierdut primul soț pe vremea când avea doar 29 de ani. Acesta era doctor și s-a stins din viață în urma urma unui cancer bronho-pulmonar.

A terminat Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică din București, promatia 1964. A fost repartizată la Teatrul Dramatic de Stat din Galați unde a stat doar un an.

În 1965, se muta la Teatrul Național din Timișoara, unde va interpreta multe roluri importante, câștigand admirația publicului și va lucra până în 1973. Din acest an câstigă prin concurs un loc la Tetrul Național din București.

În 1970, debutează în film cu rolul din “Frații”, apoi în alte 25 de filme. A interpretat roluri memorabile și pentru televiziune.

Continue Reading
You may also like...

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2019-08-02T00:51:16+03:00 at 0:51

    dumnezeu sa le ierte pe amandoua! una dupa alta asa! intai ea florina cercel 76 de ani! dupa monica ghiuta 79 de ani! ambele s-au dus in ceruri linistite! asa a vrut dumnezeu! desigur! doar nu au vrut ele sa numai traiasca! da asta este! una suferea de cancer pulmonar! obezitate! si fuma mult pe deasupra! cum naiba sa nu mori de la asta! cealalta alzheimer! era ingrijita de familie! pacat ca la un moment dat! nu a mai vrut ea! probabil! in fine!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top