Connect with us

Știri

Focuri de armă în București. Un polițist a fost târât cu mașina de un șofer

Un polițist a fost târât cu mașina aproximativ 20 de metri, de un șofer de 22 de ani care nu a oprit la semafor și, ulterior, a refuzat să prezinte documentele. Conducătorul auto a fost imobilizat după ce a lovit două mașini de poliție. Pentru imobilizarea lui au fost trase trei focuri de armă în aer şi s-a folosit un spray lacrimogen.

„În această dimineaţă (sâmbătă, n.r.) în jurul orei 3.00, un echipaj al Poliţiei Rutiere a observat un conducător auto care a pătruns în intersecţie la culoarea roşie a semaforului. În pofida faptului că a fost efectuat semnalul regulamentar de oprire, acesta a continuat deplasarea”, arată reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Citește și: Amenințare de atac terorist în Germania. Un mall din Essen a fost evacuat

Potrivit autorităților, în momentul în care șoferul a oprit mașina și un agent de poliție rutieră i-a solicitata documentele, acesta a devenit agresiv verbal şi a demarat cu poliţistul agăţat de oglinda retrovizoare şi de centura de siguranţă.

Un polițist a fost târât 20 de metri pe capota unei mașini

Colegul poliţistului, aflat la volanul maşinii de serviciu, a plecat imediat în urmărirea şoferului. Agentul care a solicitase documentele a reușit să sară de mașină după aproximativ 20 de metri. Bărbatul a suferit contuzii ușoare și a fost transportat la spital.

Colegul acestuia a solicitat sprijin din partea altor echipaje aflate în zonă, care au reuşit să blocheze autoturismul.

„Conducătorul auto a refuzat să coboare, ba, mai mult, s-a blocat în maşină. La faţa locului au sosit foarte repede persoane din familia şoferului, care, cu o cheie de rezervă, au deschis portbagajul maşinii”, mai arată reprezentanţii Poliţiei.

Pentru imobilizarea șoferului a fost folosit un spray iritant lacrimogen, însă fără succes. Bărbatul a demarat în trombă, lovind două autospeciale care îl blocau.
Citește și: Atac terorist în Afganistan: Atacatori înarmați au deschis focul într-un spital

„Pentru imobilizarea lui, după ce a lovit autospecialele, s-a utilizat şi armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de armă”, explică poliţiştii.

Într-un final, şoferul a fost imobilizat şi dus la sediul Brigăzii Rutere pentru audieri.  Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. Anchetatorii efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top