Connect with us
Focuri de arma pe strazile din Bruxelles se fac perchezitii

Știri

Ultima ora: Focuri de arma pe strazile din Bruxelles se fac perchezitii

In urma cu putin timp pe strazile din Bruxelles s-au auzit cateva focuri de arma in urma unei actiuni realizate e politia locala

Bruxellul continua sa nu aiba liniste, in aceasta seara politia locala a facut cateva perchezitii in care au fost implicate si focuri de arma.

Savina Iosub a declarat pentru Atena 3 ca perchezitiile au loc in Piata Centrala, politia suspectand ca intr-o casa din acea zona s-ar afla cei doi teroristi pe care autoritatile Belgiene ii cauta.

Serviciile de securitate americane l-au identificat pe al treilea terorist de la aeroportul din Bruxelles, potrivitunor surse citate de SkyNews.

Focuri de arma pe strazile din Bruxelles se fac perchezitii

Suspectul se află pe listele de teroriști ale autorităților din SUA, la fel ca și cei doi frați El Bakraoui.

Identitatea personajului misterios cu pălărie nu a fost încă făcută publică.

Anchetatorii belgieni nu știu nici la două zile de la atentate cine este acest om, reperat marți dimineață la aeroportul din Bruxelles, înainte de tragedie. Se cunoaște însă identitatea celor trei kamikaze, anume Najim Laachraoui și Brahim și Khalid El Bakraoui.

Se credea inițial că omul cu pălărie, care se află încă în viață, este Najim Laachraoui, artizanul centurilor explozive folosite în atentatele de la Paris.

Miercuri seară însă surse ale parchetului federal au indicat că Laachraoui este unul dintre cei doi care au detonat bombele la aeroport. Celălalt este Brahim El Bakraoui.

Focuri de arma pe strazile din Bruxelles se fac perchezitii

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top