Connect with us
A fost dezvaluita data la care se va termina apa potabila pe Pamant. E FOARTE APROAPE

Știri

A fost dezvaluita data la care se va termina apa potabila pe Pamant. E FOARTE APROAPE

Rezerva de apa potabila nu este o problema doar pentru tarile africane si India, ci pentru intreaga omenire. Zilnic, zeci de mii de oameni din Africa mor de sete, iar acest pericol ne pandeste si pe noi.

Inainte de anul 2050, nu vom mai avea apa potabila, noteaza Inquisitr, care publica informatii din rapoartele secrete ale Wikileaks. Raportul a fost redactat de sefii executivi de la Nestle, companie constienta de ce reprezinta acest pericol pentru propriile profituri. In 2025, o treime din populatia lumii va fi in criza de apa.

Motivul pentru care riscam sa ramanem fara apa potabila este la fel de halucinant ca si data la care vom fi fericiti daca vom gasi apa imbuteliata in magazine: consumul excesiv de carne si prajeli ne determina sa abuzam de apa potabila, mai spun cei de la Inquisitr.

VIDEO. Haideti pe plaja ascunsa, cel mai tare loc din lume!

Te costa 1 leu si te ajuta sa te lasi de fumat! Produsul care te scapa de viciu

Raportul Nestle a fost prezentat in mare secret in anul 2009 Departamentul de stat al Statelor Unite ale Americii si a fost obtinut abia acum de Wikileaks. Principalele tari care vor fi afectate din cauza risipei de apa pana in 2025 vor fi cele din Orientul Mijlociu, Asia centrala si Pacific, dar si parti din Asia Meridionala. Se estimeaza pierderi intre 7 si 14% din PIB din cauza acestei crize.

Pe langa stilul de viata consumerist in care se afunda lumea, la disparitia apei potabile contribuie din plin si incalzirea globala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top