Connect with us
A fost prins suspectul de la jaful armat din Bistrita

Știri

UPDATE: Suspectul in cazul jafului armat de la Bistrita, de negasit

UPDATE, ora 15.00: Procurorii spun ca nu s-au efectuat audieri in acest caz si ca nu au un suspect clar, in ciuda informatiilor din presa, conform carora politistii au retinut presupusul autor al jafului.

Autorul jafului armat de la o banca din Bistrita a fost prins miercuri la Punctul de Trecere al Frontierei de la Siret. Astfel, suspectul a fost retinut de politisti in mai putin de 24 de ore de cand a a scos pistolul intr-o banca si a fugit cu 19.000 de lei in mai putin de 40 de secunde. Individul care si-a organizat actiunea ca in filmele de specialitate de la Hollywood a atras atentia agentilor din cauza comportamentului sau. Astfel, cand a ajuns aproape de Vama Siret, barbatul a coborat din masina si a incercat sa treaca pe jos frontiera spre Ucraina.

Initial, acesta a fost legitimat de un politist la Poiana Stampei. Omul legii a trimis apoi datele acestuia la Politia de Frontiera, iar individul a fost retinut in Vama Siret pentru audieri. Criminalistii, mascatii si un procuror de la Bistrita au ajuns la scurt timp in vama si l-au preluat pe suspect.

Citeste si: Jaf armat la o banca din Bistrita! Agresorul este cautat de Politie!

Romanii din strainatate si masura care le vizeaza banii. Anunt de ultima ora

Dupa ce a fost audiat si amprentat, el a fost dus cu duba politiei catre Bistrita. Din primele informatii, se crede ca barbatul are cetatenie romano-ucraineana si se ocupa cu vanzarea de masini second-hand. In momentul retinerii, acesta nu mai avea pistol, dar detinea o suma mare de bani, conform informatiata.ro.

La aceasta situatie s-a ajuns dupa ce marti dimineata, barbatul a intrat intr-o banca din Bistrita, a stat putin la coada, s-a asigurat cand este momentul ideal pentru jaf si apoi a scos pistolul. Au urmat momente de groaza si de panica pentru cei prezenti in institutia financiara. „Nu miscati, este un jaf!”, a spus individul cu o voce care i-a convins rapid pe cei de langa el. Pentru a nu risca nimic, angajatii bancii i-au dat acestuia 19.000 de lei. La putine momente dupa ce a luat banii, necunoscutul a iesit pe o strada din spatele bancii si a disparut. Atacatorul avea ochelari de soare si o sapca in momentul jafului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top