Connect with us
Fosta atletă Cristina Bojan a murit într-un grav accident de circulație

Știri

Fosta atletă Cristina Bojan a murit într-un grav accident de circulație

Tragedie în lumea sportului! Cristina Bojan, fostă atletă, a murit într-un grav accident de circulație, la vârsta de doar 23 de ani. Tragicul accident s-a produs pe șoseaua de centură a municipiului Oradea.

„Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, în sensul giratoriu, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers.”, a declarat, astăzi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, potrivit realitatea.net.

În urma accidentului, Cristina Bojan a fost dusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea în stare critică. Din nefericire fosta atletă a murit.

„A suferit multiple traumatisme, leziuni şi fracturi, între care şi fractură de craniu, fractură de coloană, era în comă de gradul 3 în momentul în care a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor”, au spus reprezentaţii spitalului.

„Din primele verificări, s-a stabilit că șoferul din Târgovişte nu a adaptat viteza la intrarea în sensul giratoriu”, a mai declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top