Connect with us
Clipe de coşmar în Ştefan cel Mare Ekeng nu răspunde încă manevrelor de resuscitare ale medicilor

Știri

Fotbalist de la DINAMO in stare foarte grava la spital dupa ce a lesinat pe teren

UPDATE 22:48 Ultimele informaţii, oferite de reporterul Digi Sport prezent la Spitalul de Urgenţe. Din surse neoficiale am aflat că medicii au reuşit pentru câteva secunde să îi readucă pulsul mijlocaşului.

„Din ce înţelegem, Ekeng e în continuare resuscitat, dar se pare că nu răspunde la aceste manevre. S-au strâns zeci de fani ai lui Dinamo în jurul Spitalului de Urgenţe. Deocamdată nu avem o poziţie oficială a medicilor, nu ştim nici cauzele care au dus la această situaţie”, a explicat Alexandra Turda, reporterul Digi Sport aflat la spital.

UPDATE 22:42: Claudiu Niculescu, invitat la Fotbal Club, la Digi Sport: „Îmi revin în minte momentele cu Cătălin Hîldan, cu toate că nu eram acolo, ci am venit la o jumătate de an după aceea. Sper să nu retrăim… Mă rog la Dumnezeu să facă o minune ca Ekeng să își revină. Sunt șocat, e prima dată când văd live așa ceva. Am văzut atâtea și atâtea în fotbal, dar niciodată în direct. Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele, tremur și sunt sub imperiul șocului”.

UPDATE 22:40: 10 medici încearcă să îl resusciteze pe Ekeng, dar situaţia acestuia nu s-a îmbunătăţit.

UDPATE 22:36: Claudiu Niculescu, invitat la emisiunea Fotbal Club, la Digi Sport: „În continuare tremur… Am informații din interior. În continuare nu răspunde manevrelor de resuscitare, este foarte grav. Manevrele au început de când a fost urcat în ambulanță și au continuat și la spital”.

UPDATE 22:26 Ekeng a ajuns la spital, iar medicii le-au transmis jurnaliştilor că nu pot da pentru moment informaţii suplimentare. Comunicarea se va face prin intermediul purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgenţe. Digisport.ro te va ţine la curent pe toată durata nopţii cu toate informaţiile care vin dinspre spital.

Mijlocasul de 23 de ani al echipei DINAMO a lesinat pe teren chiar in timpului meciului de fotal cu Viitorul Constanta. Jucatorul a fost dus de urgenta la spital, iar medicii se lupta pentru viata sportivului.

Se suspecteaza ca fotbalistul ar fi suferit un stop cardio respirator.

Sursa: Digisport

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top