Connect with us

Știri

FOTO: A iesit din depresie, iar acum apare pe coperta uneia dintre cele mai citite reviste din lume!

Este una dintre cele mai iubite actrite din lume. Dupa despartirea dureroasa unul dintre cei mai ravniti barbati ai showbiz-ului international, vedeta a pozat pe coperta revistei Marie Claire, editia americana.

Cunoscuta pentru participarea in serialul „Glee” (si nu numai), Lea Michele este extrem de sincera azi si spune ca se simte foarte bine dupa despartirea de Cory Monteith.

Dupa ce a suferit o depresie serioasa, Lea Michele si-a canalizat energia pentru a-si schimba stilul de viata. Vedeta ia cursuri de Pilates si merge cu frecventa la sala de sport.

CITESTE SI: Ce spune Bebe Cotimanis despre Florin Calinescu dupa ce a aflat ca il va inlocui la „ROMANII AU TALENT”

CITESTE SI: Robert Turcescu IL ATACA pe Alexandru Arsinel! CITESTE POEZIA PLINA DE REVOLTA

Urmeaza regimuri de detoxifiere si este foarte atenta la ceea ce consuma pentru a-si mentine silueta. Actrita din „Glee” a reusit sa depaseasca cumpenele din ultima perioada cu ajutorul actualului ei iubit, Matthew Paetz, cel care o incurajeaza in tot ceea ce isi propune.

„Matthew este un bun bucatar”, spune vedeta. Lea Michele are mare noroc cu iubitul din prezent, intrucat acesta, asa cum sustine vedeta, prepara retete delicioase si sanatoase de fiecare data cand petrec timp impreuna.

derpesie-1

Sursa foto: uk.eonline.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top