FOTO. Aceasta mamica a construit o mini bucatarie din carton, pentru fetita ei

10.03.2016
FOTO. Aceasta mamica a construit o mini bucatarie din carton, pentru fetita ei

Rodessa Villanueva-Reyes este mamica foarte inventiva. Ea a postat de curand cateva fotografii uimitoare pe Facebook, iar acestea au lasat cu gura cascata pe toata lumea. Rodessa a avut stralucita idee de a crea o mini bucatarie pentru fetita ei care isi dorea foarte mult acest lucru. Este o varianta perfecta atunci cand nu ai un buget potrivit pentru a cumpara un astfel de loc de joaca la tine acasa.

FOTO: PISICI CARE ARATA CA DIVERSE PERSONAJE CELEBRE. VEI RADE PE CINSTE!

Se pare ca este mai usor decat ai crede si iti vom demonstra asta in fotografiile urmatoare! Mamica a utilizat cutii din carton, carora le-a dat forma dorita cu ajutorul unui foarfece. Imaginatia are un rol important in aceasta faza.  Apoi a utilizat stickere colorate de dimensiuni mari, pentru a decora frumos bucataria. Jucariile fetitei au inviorat spatiul, insa Rodessa a folosit si alte cateva trucuri inteligente. Spre exemplu, pe post de chiuveta a folosit o oala veche, iar pe post de robinet o pompita de la sapunul lichid. Ochiurile de la aragaz sunt capace de la cateva borcane.

Mamica inventiva spune ca feita ei a fost impresionata si este foarte fericita cand se joaca in noua ei mini bucatarie. Ai putea face si tu un astfel de loc pentru copilul tau, foarte usor! Ce zici? Incerci?

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-8__700

diy-cardboard-kitchen-recycle-toddler-coverimage

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-2__700

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-3__700

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-4__700

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-5__700

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-7__700