Connect with us
catedrala

Știri

FOTO. Catedrala din copaci

Artiștii sunt nemuritori, iar unul dintre aceștia este italianul Giuliano Mauri, care a realizat catedrala din copaci ce îți taie respirația. Denumită Cattedrale vegetale, este un exemplu al măiestriei arhitecturale care nu implică bucăți de ciment sau alte inovații moderne.

Giuliano Mauri a murit în anul 2009, dar a lăsat în urmă o comoară de neprețuit. Catedrala din copaci realizată de Mauri poate fi vizitată de turiști în Valsugana, Italia. Această catedrală, care este un obiectiv turistic mai puțin cunoscut în zona arhitecturală, a fost construită în 2002 ș a rezistat tuturor anotimpurilor de atunci și până azi, în 2014. O parte a catedralei a fost completată după moartea lui Mauri, în 2010, în zona de nord a Lombardiei.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎȚI MENȚII TENUL SĂNĂTOS PE PERIOADA UNEI CĂLĂTORII

FOTO. Catedrala din copaci

FOTO. Catedrala din copaci2

FOTO. Catedrala din copaci3

FOTO. Catedrala din copaci4

FOTO. Catedrala din copaci5

FOTO. Catedrala din copaci6

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top