Connect with us

Știri

FOTO IN ARTICOL: Ce tine Irina Shayk in brate. Bradley Cooper ar putea fi gelos!

E frumoasa, e celebra si pe deasupra este si iubitoare de animale! Fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo, fotomodelul Irina Shayk, este o mare iubitoare de caini!

Irina Shayk a demonstrat inca o data cat de mult iubeste animalele de companie. Modelul rus a prezentat o gala benefica organizata de ASPCA, o asociatie care promoveaza adoptia de animale. Vedeta nu este la prima colaborare cu aceasta organizatie.

Actuala iubita a actorului Bradley Cooper a aparut imbracata la evenimentul caritabil intr-un costum negru si cu parul desfacut, aratandu-se extrem de incantata ca poate ajuta animale care au nevoie de un stapan.

CITESTE SI: Anuntul lui Cristiano Ronaldo. Cand pleaca de la Real Madrid

CITESTE SI: Cristiano Ronaldo a primit al patrulea PANTOF DE AUR! La cate puncte distanta este Messi

Aceasta s-a fotografiat cu un catel extrem de simpatic care l-ar putea face gelos pe iubitul ei. Extrem de tandra si grijulie cu animalutul, Irina a zambit tot timpul in fata camerelor.

Modelul a participat la gala caritabila alaturi de actrita Sutton Foster, care s-a pozat si ea pe covorul rosu cuo mascota. La eveniment au mai participat si designerul Christian Siriano si actrita Katrina Bowden, printre alte nume sonore.

irina shayk-1

Ai adopta un astfel de catelus?

Sursa foto: revistacuore.com

Continue Reading
You may also like...

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top