Categorii Știri

FOTO IN ARTICOL: Ce tine Irina Shayk in brate. Bradley Cooper ar putea fi gelos!

E frumoasa, e celebra si pe deasupra este si iubitoare de animale! Fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo, fotomodelul Irina Shayk, este o mare iubitoare de caini!

Irina Shayk a demonstrat inca o data cat de mult iubeste animalele de companie. Modelul rus a prezentat o gala benefica organizata de ASPCA, o asociatie care promoveaza adoptia de animale. Vedeta nu este la prima colaborare cu aceasta organizatie.

Actuala iubita a actorului Bradley Cooper a aparut imbracata la evenimentul caritabil intr-un costum negru si cu parul desfacut, aratandu-se extrem de incantata ca poate ajuta animale care au nevoie de un stapan.

CITESTE SI: Anuntul lui Cristiano Ronaldo. Cand pleaca de la Real Madrid

CITESTE SI: Cristiano Ronaldo a primit al patrulea PANTOF DE AUR! La cate puncte distanta este Messi

Aceasta s-a fotografiat cu un catel extrem de simpatic care l-ar putea face gelos pe iubitul ei. Extrem de tandra si grijulie cu animalutul, Irina a zambit tot timpul in fata camerelor.

Modelul a participat la gala caritabila alaturi de actrita Sutton Foster, care s-a pozat si ea pe covorul rosu cuo mascota. La eveniment au mai participat si designerul Christian Siriano si actrita Katrina Bowden, printre alte nume sonore.

Ai adopta un astfel de catelus?

Sursa foto: revistacuore.com

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More