Connect with us

Știri

FOTO: Justin Bieber si Ariana Grande, FOARTE APROPIATI pe scena

Justin Bieber a insotit-o pe Ariana Grande in turneul ei din SUA si le-a oferit o surpriza fanilor cantaretei americane: nu si-a putut dezlipi nicio secunda mainile de soldurile brunetei focoase. Cei doi au intrepretat impreuna o melodie in care si-au intrat atata de bine in roluri incat multa lume considera ca exista fluturi in stomac de ambele parti.

Luna trecuta si-a facut aparitia intr-un concert sustinut de Ariana Grande la Miami iar ieri, cantaretul canadian a intrat pe „neasteptate” pe scena din Inglewood, California, unde a protagonizat din nou o apropiere mai mult decat artistica cu solista.

CITESTE SI> JUDECATOR UCIS LA MILANO TOCMAI IN PALATUL JUSTITIEI

Versurile pe care le canta in mod normal pe inregistrare The Weekend din piesa ‘Love me harder’ au fost interpretate de Justin Bieber, care a fost adulat de miile de fani aflati la concert sa o vada pe Ariana Grande.

Ariana Grande este in clipa de fata iubita unuia dintre cei mai buni prieteni ai lui Justin Bieber, rapperul Big Sean. Pe scena, Bieber a uitat de prietenul sau, si, de dragul concertului, a luat in brate intr-un mod atent pe iubita acestuia.

justin bieber si ariana grande1

justin bieber si ariana grande2

justin bieber si ariana grande3

justin bieber si ariana grande4

 

Sursa fotografiilor: dailymail.co.uk

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top