Categorii Știri

Fotografiile zilei de 25 august

Iti prezentam o galerie foto cu cele mai surprinzatoare imagini realizate in data de 25 august 2015.

Iata fotografiile mai jos, cat si mica poveste din spatele fiecareia dintre ele!

1. Un pui nou-nascut de rinocer isi pupa mama in vrasta de sase ani. Momentul de afectiune dintre cei doi a fost surprins  la gradina zoologica Ramat Gan Safari aproape Tel Aviv, Israel.

Sursa foto: telegraph.co.uk

2. Un micro-senzor este lipit pe partea din spate a unei albine pentru a monitoriza miscarile miciutei insecte. Oamenii de stiinta australieni au realizat un studiu prin care folosesc micro-senzori atasati la albinelor, ca parte a unui efort global pentru a intelege factorii cheie de conducere a declinului populatie de polenizatori la nivel mondial.

CITESTE SI: FOTOGRAFIILE ZILEI DE 24 AUGUST

Sursa foto: telegraph.co.uk

3. Un ofiter de politie cambodgian a fost surprins intr-o fotografie in timp ce tine in mana o punga de marijuana in sediul Departamentului Antidrog din Phnom Penh. Autoritatile cambodgiene antidrog au arestat trei traficanti de marijuana, pe care i-au prins cu 1.487 de kilograme din planta ilegala. Politia a declarat ca marfa valora aproximativ 7 milioane de dolari pe pietele occidentale.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Daca ati surprins o imagine interesanta care credeti ca ar merita inclusa in rubrica noastra speciala, asteptam propunerile dumneavoastra.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Acest articol a fost actualizat la: 2016-01-20T18:36:24+02:00 18:36

Share
Scris de
Raluca Badoiu

Acest site foloseste cookies.

Read More