Connect with us
Franța Romania EURO U21 2019 live stream și live scor TVR1

Știri

Franța Romania EURO U21 2019 live stream și live scor TVR1

Franța Romania EURO U21 2019. România U21 şi-a aflat numele adversarei pe care o va avea în semifinalele EURO 2019 dacă va ajunge în „careul de aşi” de pe locul doi al Grupei C. Meciul este live stream și live score pe HUFF.ro și TVR plus.

UPDATE LIVE – Franţa – România SCOR 0-0 TVR 1 live stream EURO U21 2019

În cazul în care România va fi învinsă de Franţa în ultimul meci al Grupei C, ce va avea loc luni, de la ora 22:00, tricolorii vor întâlni Spania, echipa ce a câştigat Grupa A, după ce a învins categoric Polonia, 5-0 – Românii ar urma să joace cu ibericii din postura echipei clasate pe locul secund al Grupei C.

Dacă ţara noastră nu pierde partida cu Franţa, va câştiga grupa şi ar urma să joace în semifinalele EURO 2019 cu echipa ce va conduce Grupa B, numele urmând a fi stabilit duminică – Germania domină (6 puncte) şi va juca cu Austria.

EURO 2019 Calculele pentru calificarea României U21 în semifinale

Pentru a ajunge în semifinale de pe primul loc, România U21 nu trebuie să piardă cu Franţa şi ar urma să joace cu selecţionata ce va triumfa în Grupa B.

Dacă România U21 ar obţine un egal cu cei din Hexagon, ar câştiga grupa şi automat locul pentru semifinale.

Pentru a ajunge în semifinale de pe locul doi: România are golaveraj +5, iar Italia +3, adică pentru a fi peste italieni în lupta pentru cel mai bun loc doi, ar trebui ca-n meciul cu Franţa să pierdem la cel mult două goluri diferenţă.

E important ce se va întâmpla în Grupa B fiindcă în cursa pentru cel mai bun loc doi va intra şi o echipă de aici. Dacă nemţii şi sârbii nu pierd, locul doi de aici va avea mai puţin de şase puncte şi atunci şi un eşec în faţa francezilor (la două goluri diferenţă) ne-ar trimite în semifinale.

Franța – România – Live stream și live score

TVR 1 transmite partida dintre Franța și România, luni, 24 iunie 2019, de la ora 22:00. Meciul este transmis și live stream pe site-ul TVR plus sau platformele Horizon GO, Orange TV, Telekom TV. HUFF.ro face live scor, text, foto și video. Cele mai tari faze și goluri le poți vedea în timp real.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top