Știri

Gabi Tamaș devastat de înfrângerea din Derby

Gabi Tamaș devastat de înfrângerea din Derby-ul României. Fundașul Stelei s-a declarat dezamăgit de prestația echipei sale contra rivalilor de la Dinamo. Stopper-ul de 33 de ani a fost titular aseară și protagonist la golul 3 marcat de Adam Nemec.

După meci, Tamaș nu s-a ferit să recunoască criza prin care trece gruparea roș-albastră. În urma înfrângerii de aseară, Steaua a ajuns la 3 meciuri fără victorie în campionat, bifând numai un egal în toată această perioadă.

Gabi Tamaș devastat de rezultatul meciului cu Dinamo

„E o seară grea pentru noi, am pierdut un Derby de România, care are importanţă unui campionat. Este tristeţe mare, îţi revii cu greu după un asemenea meci, dar trebuie să o facem, pentru că tot pe primul loc suntem. Dacă înscriam şi al doilea gol, eu zic că am fi câştigat 100%. Aşa, am scăpat jocul de sub control. Am pregătit fazele fixe, chiar şi înainte de meci în vestiar, dar uite că primim iar gol din astfel de momente de joc. După un asemenea meci, cred că aş merita o notă foarte mică. Despre atmosferă, numai cuvinte de laudă. A fost frumoasă, cum e la toate derby-urile”, a spus Tamaş după meci pentru Dolce Sport.

Fundașul care a petrecut 3 sezoane în Șoseaua Ștefan cel Mare este om de bază în angrenajul lui Reghecampf. Prestația sa de aseară a fost una liniară, dar în mare parte corectă, până în minutul 58. O minge lungă urmărită de Nemec a fost preluată greșit de Tamaș. Atacantul slovac al lui Dinamo a speculat greșeala fundașului advers, l-a evitat pe portarul Niță și a înscris în poarta goală.

Citește și:Gabriel Tamaș, dupa înfrângerea din partida cu Osmanlispor: „Îmi cer scuze colegilor”

Gabi Tamaș a debutat în 1998 la FC Brașov. În întreaga sa cariera, el a evoluat pentru 13 echipe din 7 țări diferite. Cele mai importante cluburi pentru care a jucat sunt Spartak Moscova, West Bromwich Albion și Watford. La echipa națională, fotbalistul a bifat 65 de prezențe și a marcat 3 goluri.

Share
Scris de
George Vintilă

Acest site foloseste cookies.

Read More