Connect with us
Gabriel Stoe a fost inlocuit din functia de director general al Tarom. In locul sau, a fost numit ca director interimar Dan Plaveti.

Știri

Gabriel Stoe, demis din functia de director al Tarom. Cine ii ia locul

Gabriel Stoe a fost demis din funcita de director general al TAROM, urmand sa revina pe postul de director financiar, a anuntat compania aviatica, sambata.

„Consiliul de Administratie al Tarom s-a reunit in sedinta joi, 4 august, avand pe ordinea de zi mai multe puncte privitoare la activitatea Companiei. Unul dintre obiectivele principale ale administratorilor este reprezentat de cresterea eficientei pe toate planurile in cadrul Tarom. O atentie deosebita este acordata evolutiei financiare a companiei, fapt reflectat de rezultatele financiare pentru primele sase luni din 2016, care se incadreaza in bugetul aprobat pentru acest an. Prin urmare, Consiliul de Administratie a decis ca Gabriel Stoe sa isi reia rolul de director financiar in cadrul Tarom, pentru a continua ameliorarea rezultatelor financiare si atingerea obiectivelor stabilite pentru 2016”, se arata in comunicatul de presa.

Citeste si: TAROM lanseaza un nou serviciu la bordul aeronavelor, pe timpul zborului – AirFi

Citeste si: Cursa TAROM intrerupta din cauza furtunii.

Gabriel Stoe a preluat din martie 2016 atributiile functiei de director general. In locul lui, a fost numit interimar, Dan Plaveti.

„Consiliul de Administratie apreciaza activitatea si ii multumeste lui Gabriel Stoe pentru eforturile de a redresa compania si de a consolida echipa executiva. Selectia unui director general al Tarom, in conformitate cu prevederile Legii 111/2016, este un proces estimat sa mai dureze 4-6 luni. Intre timp, Consiliul de Administratie doreste sa lucreze in continuare in stransa legatura cu echipa executiva si a decis ca Dan Plaveti sa preia temporar atributiile de Director General, incepand din 5 august 2016 si pana la incheierea procesului de selectie. Dan Plaveti este membru in Consiliul de Administratie al Tarom. Are experienta manageriala in companii private si de stat si cunostinte solide in domeniul aviatiei, fiind absolvent al Facultatii de Aeronave”, mentioneaza sursa citata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top