Gabriela Firea a dezvăluit că metroul din Drumul Taberei „va circula până la sfârșitul anului”

13.09.2019
Gabriela Firea a dezvăluit că  metroul din Drumul Taberei „va circula până la sfârșitul anului”

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat că metroul din Drumul Taberei va fi pus în funcțiune până la finalul acestui an. Firea s-a întâlnit cu minsitrul transporturilor Răzvan Cuc, care a asigurat-o de acest lucru.

Gabriela Firea a dezvăluit că metroul din Drumul Taberei „va circula până la sfârșitul anului”

Primarul Bucureștiului a asigurat cetățenii că până la finalul acestui an se vor putea bucura de metroul care va circula spre Drumul Taberei. Se pare că magistrala 5 Drumul Taberei – Pantelimon va fi dată în folosință până la finalul lui 2019. Aceasta este o veste extrem de bună pentru foarte mulți bucureșteni.

Citește și: Alex Bodi, adevărul despre presupusa altercație dintre el și Bianca Drăgușanu

Metroul din Drumul Taberei va fi pus in functiune pana la finalul lui 2019
Metroul din Drumul Taberei va fi pus in functiune pana la finalul lui 2019

„Am primit asigurări din partea ministrului Transporturilor că până la sfârșitul anului magistrala M5 va fi dată în folosință, iar în ceea ce privește magistrala M6, domnul ministru Răzvan Cuc mi-a explicat că sunt în etapa de evaluare a ofertelor din cadrul licitației”, a spus edilul Capitalei.

Citește și: Curs valutar 13 septembrie 2019. Vești explozive de la BNR

La întâlnirea care s-a ținut la Ministerul Transporturilor au fost prezenți și directorul CNAIR, Sorin Scarlat, directorul CFR, Constantin Axinia, directorul general Metrorex, Marin Aldea, reprezentanți ai autorităților locale din Ilfov, dar și parlamentari PSD de București, directori și specialiști din cadrul Primăriei Capitalei. „Am discutat despre toate lucrările de infrastructură care afectează traficul rutier atât în București cât și în regiunea Ilfov.

Citește și: Breaking News! Spitalul Elias a făcut anunțul DISPERAT despre Mario Iorgulescu

Este vorba despre centura Capitalei, proiectele de construire a pasajelor supraterane de la Domnești, Berceni, Olteniței și Mogoșoaia, lucrările de la metrou – magistralele M5 și M6, precum și despre calea ferată ce va lega Bucureștiul de Otopeni, lucrare care ar trebui finalizată până la începerea Campionatului European de Fotbal din 2020”, a confirmat Gabriela Firea.