Connect with us
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că studenții de la Politehnică și Agronomie nu fac cursuri luni și marți, din cauza gerului.

Știri

Gabriela Firea anunță că studenții de la Politehnică și Agronomie nu fac cursuri luni și marți

Gabriela Firea a anunțat sâmbătă dimineața că studenții de la Universitatea Politehnică și de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București nu vor face cursuri luni și marți, din cauza temperaturilor foarte scăzute.

Primarul Municipiului București a precizat că a discutat cu ministrul Educaţiei despre o eventuală decizie ca universităţile să fie închise luni şi marţi, dar acesta i-a spus că, în baza autonomiei universitare, o astfel de hotărâre este luată de conducerea fiecărei instituţii de învăţământ superior în parte.

Citește și: Școlile, grădinițele și creșele se închid până miercuri

Primarul Capitalei a spus că a vorbit cu rectorul Universităţii Politehnica din Bucureşti, Mihnea Costoiu, precum şi cu rectorul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, care i-au confirmat că studenţii acestor universităţi nu vor face cursuri luni şi marţi, din cauza condiţiilor meteo dificile din Capitală.

Firea, a anunţat, vineri seară, că grădiniţele, şcolile şi liceele din Bucureşti vor fi închise luni şi marţi, în condiţiile în care până miercuri sunt prognozate temperaturi extrem de scăzute.

De asemenea, în Ilfov nu se fac ore luni și marți, din cauza gerului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top