Connect with us
Primarul Gabriela Firea a anunat luni că elevii care învață în București pot ajunge marți și miercuri la școală până la ora 9.30, fără a avea absență.

Știri

Gabriela Firea: În București, elevii vor putea ajunge marți și miercuri la școală până la ora 9,30

Primarul Gabriela Firea a anunțat luni, în cadrul Comandamentului de iarnă, că elevii care învață în București vor putea ajunge la școală până la ora 9.30, fără să li se pună absențe.

Măsura este valabilă pentru zilele de marți și miercuri, din cauza condițiilor meteo. „Prin consultare cu Inspectoratul Şcolar General, am stabilit ca preluarea elevilor mâine şi miercuri să se facă până la ora 9.30, astfel încât să nu fie absenţe pentru prima oră, deoarece din cauza situaţiei din Bucureşti, traficul va fi îngreunat“, a declarat Gabriela Firea, în cadrul comandamentului de iarnă de la Primăria Capitalei.

Citește și: METEO: Cod Galben de viscol în patru județe, până marți la prânz

În Capitală sunt așteptate noi ninsori, începând din această noapte. Gabriela Firea a adăugat că se va depune un nou strat de zăpadă, de circa 10 centimetri, în următoarele zilei. Conform ANM, În zona municipiului Bucureşti temporar vântul va atinge 40…50 km/h şi vor fi intervale de timp în care va ninge slab.

Din cauza zăpezii și a gerului, elevii bucureșteni și cei din Ilfov nu au făcut ore săptămâna trecută.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top