Connect with us

Știri

GAFA ZILEI: Un prezentator tv a descoperit ca poarta sacoul cu umeras

Cine spune ca viata de moderator este usoara, este clar ca nu trait astfel de momente stanjenitoare, in fata a milioane de oameni.

Sa prezinti rubrica meteo este mai greu decat pare. Asta a transmis si un prezentator de la televiziunea Fox9 din Minnesota, Statele Unite, care in timpul transmisiunii in direct a inceput sa se planga de faptul ca „il deranja ceva in spatele gatului”. Si pentru ca la un moment dat nu s-a mai putut abtine, a inceput sa se scarpine, moment in care colegii de platou l-au intrebat daca frigul de afara i-a cauzat dureri de spate.

Nimeni, nici macar meteorologul, nu se astepta ca acesta din urma sa scoata din sacou un umeras, lucru care a starnit hohote de ras in platoul televiziunii, si cu siguranta si in casele oamenilor, curiosi sa afle predictia meteo pentru urmatoarea perioada.

Chiar daca a incercat sa treaca peste momentul stanjenitor, colegii sai nu s-au mai putut abtine si au ras incontinuu, intimidandu-l si pe prezentatorul de la meteo, care incerca sa explice cum curentii de aer rece se retrag.

Vazand ca nu poate sa-si faca meseria, cel „vinovat” de situatia creata le-a explicat tuturor ca a mers la sala de fitness si a trebuit sa se imbrace destul de repede pentru a ajunge la timp, astfel ca a luat sacoul pe el cu tot cu umeras. Pentru ca era incordat de la atatea exercitii fizice, nici macar nu a mai simtit obiectul de fier, care a inceput sa-i dea batai de…spate fix in momentul emisiunii tv.

Un prezentator tv a descoperit ca poarta sacoul cu umeras

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top