Connect with us
Galați: Accident în Barcea - O femeie și-a pierdut viața

Știri

Galați: Accident în Barcea – O femeie și-a pierdut viața

Un grav accident rutier s-a produs în comuna Barcea, din județul Galați, unde o femeie a murit după ce a fost izbită de o mașină.

O femeie din judeţul Galaţi a murit în urma unui accident rutier pe DJ 252, după ce a fost lovită de un autoturism al cărui şofer efectua manevra de mers înapoi, se arată într-un comunicat transmis joi de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi.

Potrivit sursei citate, un bărbat de 37 ani, din comuna Barcea, conducând un autoturism pe drumul judeţean din localitate, a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure şi a accidentat mortal o femeie de 79 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Șofer, prins cu o alcoolemie de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un șofer a fost prins în stare avansată de ebrietate în județul Vrancea, pe raza municipiului Focșani. Individul a fost implicat într-un ușor accident de circulație, lovind un autoturism parcat regulamentar.

La data de 29 mai a.c., ora 15.58, poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că o persoană, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, conduce un autoturism pe raza municipiului Focşani. La scurt timp poliţiştii l-au depistat pe cel în cauză, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Coteşti, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, s-a stabilit faptul că autoturismul condus de acesta a acroşat un autoturism parcat regulamentar. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Citește și: Accident pe DN1, în Brașov. Cine este victima care a decedat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top