Connect with us

Știri

Geci de damă – confort şi culoare în sezonul rece

Geci de damă – confort şi culoare în sezonul rece

Chiar şi în sezonul rece outfit-urile de damă pot fi pline de culoare şi farmec, doamnele şi domnişoarele putându-se bucura de avantajul unei ţinute originale, îndrăzneţe şi foarte comode, indiferent de context.

Ţinute îndrăzneţe, comode şi călduroase

Atunci când vă organizaţi dressing-ul, veţi avea tendinţa de a vă procura piese vestimentare cât mai moderne şi cât mai versatile, astfel încât să vă puteţi realiza ţinute pline de personalitate şi culoare, în acelaşi timp comode şi plăcute. Achiziţionând jachete damă colorate şi croite cu stil, veţi asigura ţinutelor dumneavoastră de iarnă un plus de strălucire şi feminitate.

Noile tendinţe în modă oferă gecilor şi jachetelor de iarnă un loc aparte, incluzându-le în outfit-uri variate, de la cele sport, până la cele office şi casual. Geaca de iarnă a devenit, datorită croielilor moderne şi îndrăzneţe,  piesa vestimentară călduroasă şi foarte practică, în acelaşi timp, delicată şi plină de feminitate, gata oricând să fie combinată cu o pereche de pantaloni sport, dar şi cu o fustă groasă, lungă, largă şi comodă, purtate cu bocanci sau botine. Noile modele permit jocuri cromatice, astfel că pot fi asortate cu un rucsac sau cu nuanţa ghetelor şi a mănuşilor.

Texturile şi culorile variate, un plus de stil

V-aţi propus să realizaţi cele mai originale şi frumoase ţinute, doriţi să vă oferiţi un plus de stil şi un aer tineresc printre tonuri îndrăzneţe, atunci culorile unice, texturile variate şi croiala elegantă şi confortabilă a modelelor de geci de iarnă femei moderne şi în noile tendinţe, vor veni în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră. Alegând modelul potrivit, veţi transforma banala geacă de iarnă, într-o piesă vestimentară specială, plină de stil.

Puteţi adopta o geacă de damă de lungime medie, accesorizată cu  glugă şi blăniţă, în tonuri neutre sau plină de culoare, pentru a oferi ţinutei dumneavoastră office un farmec aparte şi o notă distinctă. O geacă de damă poate fi inclusă ţinutelor de peste zi, fie dacă mergeţi  la cumpărături, la un film cu prietenii sau să serviţi o cafea fierbinte împreună cu aceştia.

Geaca de damă va fi piesa vestimentară de bază atunci când porniţi într-o călătorie pe drumuri de munte, oferindu-vă confort, căldură şi libertate de mişcare atunci când petreceţi câteva ore cu cei mici la săniuş. Astfel, indiferent că aveţi o ţinută sport, office sau casual, geaca de iarnă va reprezenta piesa de rezistenţă a sezonului.

Sursa de imagine:
MarcinK3333 / Shutterstock.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top