Connect with us
George Alexander susține că Barnevernet oferă copiii rețelelor de pedofilie

Știri

George Alexander susține că Barnevernet oferă copiii rețelelor de pedofilie

Unul dintre românii care s-a luptat cu Barnevernet, George Alexander, face dezvăluiri șocante despre soarta copiilor luați de la părinții din Norvegia.

Cel mai cunoscut caz de copii luați de la familiile lor în mod abuziv este cel al familiei Bodnariu. Ca familia Bodnariu există alte sute, susține George Alexander.

„După cercetări minuțoase care au durat câteva luni de zile, poliția norvegiană a descoperit, împreună cu FBI, o rețea uriașă de pedofili cu ramificații în întreaga Europă. Materialele confiscate, în special cele electronice, sunt într-o cantitate impresionantă.

S-a lucrat în cel mai mare secret, 25 de polițiști norvegieni au lucrat la acest caz. Date sunt îngrozitoare. Este vorba despre copii care au fost abuzați sexual, chiar și bebeluși. Poliția a confiscat date care arată că pedofilii planificau chiar și pe copii nenăscuți. Probele arată că unul dintre aceștia planificase abuzul sexual al propriului copil care nu era născut.

Serviciul pentru Protecția Copilului din Norvegia, acuzat de implicare în rețele de pedofilie

Sunt foarte mulți oameni implicați în această rețea de pedofilie, printre care doi parlamentari, unul de la Partidul Conservator, celălat de la Partidul Pașii Progresului. Sunt de asemenea ingineri, juriști, chiar și un polițist. S-ar putea să fie și angajați ai Barnevernet, ai Protecției Copilului. Datele sunt uluitoare, numai în Districtul de Vest, în jurul orașului Berge, sunt 5.500 de pedofili care utilizau această rețea.

Am date de la părinți români care certifică faptul că o parte din copiii români luați în mod abuziv de Barnevernet au fost abuzați sexual. În acest moment nu pot să dau astfel de date pentru că părinșii doresc să se adreseze justiției.

CITEȘTE ȘI: ULTIMA ORA. Familia Bodnariu recupereaza unul dintre copiii luati de Barnevernet

Atunci când profesioniști precum medici și psiholgi certifică aceste bănueili, este vorba de niște abuzuri, niște atrocități împotriva copiilor români aflați în străinătate”, a declarat Alexander pentru activenews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top