Connect with us
Gigi Becali, la închisoare! Decizia luată de ANP

Știri

George Becali: „Laura Codruţa Kovesi e un om al Bisericii”

Şefa DNA nu mai scapă de acuzaţii, care mai de care mai halucinante. Implicată în scandalul plagiatelor, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie este apărat de omul de afaceri George Becali. Becali a afirmat la televizor că Laura Codruţa Kovesi este o persoană credincioasă şi că nu ar exista o persoană mai bună decât ea în fruntea DNA.

„Să zicem că pleacă Kovesi. Vine altul mai rău ca ea. Ea nu e rea. Ce să facă. Toţi procurorii cărora le vin dosarele înapoi de la instanţă, da-i afară. Aţi făcut abuzuri, şi ati manipulat. Falsificare de probe. Afară cu ăia. Aşa o să facă. Apar dosare falsificate. Să le rezolve. Procurorii care au falsificat, afară. Nu îi iau apărarea. Mie nu îmi e frică”, a declarat Becali la România TV.

George Becali construieşte un spital cu „medici fără de arginţi” pentru tratarea bolnavilor de cancer

Laura Codruţa Kovesi ar fi copiat de la un medic anchetat de DNA

„Un om al Bisericii e orice om care vine dumincă la Biserică, la Liturghii şi ţine toate posturile. Nu ştiu unde merge, dar ştiu că se spovedeşte şi se împărtăşeşte. Poate să aibă şi cucuvea si bufnita si orice. Dacă a plagiat, nu e bine.”, a mai spus Becali.

Laura Codruţa Kovesi este acuzată de plagiat de Grupul de Investigaţii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvică. Omul de afaceri Sebastian Ghiţă s-a autodenunţat în cazul doctoratului plagiat al şefei DNA susţinând că el însuşi s-a ocupat să îi albească lucrarea astfel încât verdictul să fie de neplagiat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top