Connect with us
George Copos s-a prezentat la sediul DNA pentru a fi audiat in dosarul cartilor scrise in penitenciare de detinutii celebri.

Știri

George Copos, audiat la DNA pentru cartile scrise in inchisoare

Copos a ajuns marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde va fi audiat in cazul asa-ziselor lucrari stiintifice scrise de mai multi detinuti celebri in spatele gratiilor.

In luna ianuarie, DNA a deschis dosar penal in cazul cartilor scrise de catre detinuti si face verificari privind favorizarea faptuitorului, fiind vizati profesori universitari care au coordonat sau validat lucrarile, reprezentantii editurilor care le-au publicat si functionari ai ANP care au propus eliberarea.

In anul 2014, cand era la Penitenciarul Jilava, Copos a publicat patru carti la editura Niculescu – „Aliante matrimoniale in politica principilor romani din Tara Romaneasca si Moldova in secolele XIV-XVI”, „Tasnadul medieval”, „Franciza vs management in industria hoteliera” si „Turismul – vector de interculturalitate” – si o carte la editura Meteor Press – „Turismul european durabil si provocarile lui”. Niciun exemplat din cele cinci volume nu au fost la vanzare, toate fiind ridicate de Copos de la edituri, scrie news.ro.

Citeste si: Gigi Becali, la DNA!

La scurt timp dupa ce fostul patron al Rapidului a fost eliberat din inchisoare, jurnalistul Catalin Parfene a scris pe Facebook ca tema dizertatiei sale, pe care a realizat-o in anul 2005, este similara cu cartea „Aliante matrimoniale in politica principilor romani din Tara Romaneasca si Moldova in secolele XIV-XVI”.

George Copos a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori si la patru ani in dosarul Loteria I, fiind eliberat conditionat in aprilie 2015.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top