Connect with us
Gigi Becali s-a prezentat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru a da declaratii privind cartile scrise in inchisoare.

Știri

Gigi Becali, la DNA!

Gigi Becali a ajuns miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru a da explicatii in fata procurorilor in dosarul lucrarilor stiintifice scrise in penitenciare, pe baza carora mai multi detinuti celebri au beneficiat de reduceri ale pedepselor.

Gigi Becali a venit la DNA in calitate de martor. In perioada petrecuta dupa gratii, finantatorul Stelei a scris cinci carti pentru a i se reduce pedeapsa primita in dosarul terenurilor MApN.

La inceputul lui 2016, DNA s-a sesizat dupa ce 188 de detinuti au scris asa-zise lucrari stiintifice in perioada petrecuta in inchisori pentru a putea fi eliberati mai devreme. Printre detinutii-autori se numara nume foarte cunoscute, precum Becali, George Copos, Dan Voiculescu, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Catalin Voicu sau Miron Mitrea.

Citeste si:Gigi Becali, amenintat: „Mi-au spus ca nu imi dau seama cu cine ma pun!”

Pana in prezent, nu s-a inceput urmarirea penala fata de vreo persoana. In acest dosar sunt implicati si profesori universitari, ei fiind cei care au dat avizul pentru ca detinutii sa poata realiza acele lucrari.

Pentru lucrarile redactate in spatele gratiilor, Gigi Becali a beneficiat de o reducere a pedepsei de 150 de zile. „Muntele Atos, patria ortodoxiei”, „Steaua si Becali”, „Becali si politica. Inceputurile”, „Iubirea milostiva si mantuitoare” , „Becali: Parlamentul Europei si Parlamentul Romaniei”, sunt titlurile cartilor patronului Stelei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top