Connect with us
Gest nebunesc în a noua lună de sarcină. A alergat 1,6 kilometri în aproximativ 5 minute

Știri

Gest nebunesc în a noua lună de sarcină. A alergat 1,6 kilometri în aproximativ 5 minute

O tânără însărcinată în luna a noua a lăsat mască pe toată lumea prin gestul său nebunesc. Aceasta a răspuns unei provocări pe care i-a propus-o soțul ei și a alergat 1,6 kilometri în mai puțin de 6 minute. Femeia în vârstă de 28 de ani este de meserie sportivă și nu a stat deloc pe gânduri când soțul ei a provocat-o. Aceasta s-a antrenat foarte mult pentru a atinge această performanță și este într-o formă de zile mari, deși mai are puțin până naște.

A bifat 1,6 kilometri de alergare

Makenna Myler, originară din Australia, dar în prezent stabilită California, este de meserie sportivă. Femeia a primit o provocare mare de la soțul ei: să alerge 1.6 kilometri în mai puțin de 8 minute. Recompensa ar fi fost 100 de dolari. Ea nu a stat deloc pe gânduri și a început antrenamentul. Proaspăta mămică s-a antrenat de mai multe ori pe săptămână și a reușit să scoată doar 5 minute și 25 de secunde. Femeia a explicat că a mai obținut și un alt record, de aproximativ 4 minute.

În timp ce o persoană medie poate parcurge o distanță de 1,6 km într-o medie de 9-10 minute, Myler a parcurs-o în aproape jumătate din timp. Filmulețul în care ea atinge acest obiectiv a post publicat pe TikTok și a primit o mulțime de aprecieri și cuvinte de laudă. Mulți dintre cei care au privit videoclipul au mărturisit că ei nici fără o greutate pe care să o care în față nu pot scoate un timp atât de bun. În scurt timp, a devenit viral și sportiva a reușit să uimească pe toată lumea, inclusiv pe antrenorii de fitness și alți sportivi.

Mulți dintre internauți au criticat-o pentru antrenamentul dur la care a recurs. În acest caz, ea a intervenit și a explicat că a discutat cu medicii și aceștia susțin stilul ei de viață activ. Ea a precizat că a fost foarte atentă în ceea ce privește sportul și chiar și-a schimbat regimul de antrenament.

„Mi-am redus mult kilometrajul și am fost mult mai lentă, dar am fost foarte atentă cu antrenamentul meu pentru a mă asigura că deplasarea pelviană și greutatea adăugată nu vor provoca vreo vătămare. Pentru a mă menține motivată, a spus că îmi va da 100 de dolari dacă aș termina cursa de 1.6 kilometri în opt minute.”, a spus Makenna.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top