Gest nebunesc în a noua lună de sarcină. A alergat 1,6 kilometri în aproximativ 5 minute

O tânără însărcinată în luna a noua a lăsat mască pe toată lumea prin gestul său nebunesc. Aceasta a răspuns unei provocări pe care i-a propus-o soțul ei și a alergat 1,6 kilometri în mai puțin de 6 minute. Femeia în vârstă de 28 de ani este de meserie sportivă și nu a stat deloc pe gânduri când soțul ei a provocat-o. Aceasta s-a antrenat foarte mult pentru a atinge această performanță și este într-o formă de zile mari, deși mai are puțin până naște.

A bifat 1,6 kilometri de alergare

Makenna Myler, originară din Australia, dar în prezent stabilită California, este de meserie sportivă. Femeia a primit o provocare mare de la soțul ei: să alerge 1.6 kilometri în mai puțin de 8 minute. Recompensa ar fi fost 100 de dolari. Ea nu a stat deloc pe gânduri și a început antrenamentul. Proaspăta mămică s-a antrenat de mai multe ori pe săptămână și a reușit să scoată doar 5 minute și 25 de secunde. Femeia a explicat că a mai obținut și un alt record, de aproximativ 4 minute.

În timp ce o persoană medie poate parcurge o distanță de 1,6 km într-o medie de 9-10 minute, Myler a parcurs-o în aproape jumătate din timp. Filmulețul în care ea atinge acest obiectiv a post publicat pe TikTok și a primit o mulțime de aprecieri și cuvinte de laudă. Mulți dintre cei care au privit videoclipul au mărturisit că ei nici fără o greutate pe care să o care în față nu pot scoate un timp atât de bun. În scurt timp, a devenit viral și sportiva a reușit să uimească pe toată lumea, inclusiv pe antrenorii de fitness și alți sportivi.

Mulți dintre internauți au criticat-o pentru antrenamentul dur la care a recurs. În acest caz, ea a intervenit și a explicat că a discutat cu medicii și aceștia susțin stilul ei de viață activ. Ea a precizat că a fost foarte atentă în ceea ce privește sportul și chiar și-a schimbat regimul de antrenament.

„Mi-am redus mult kilometrajul și am fost mult mai lentă, dar am fost foarte atentă cu antrenamentul meu pentru a mă asigura că deplasarea pelviană și greutatea adăugată nu vor provoca vreo vătămare. Pentru a mă menține motivată, a spus că îmi va da 100 de dolari dacă aș termina cursa de 1.6 kilometri în opt minute.”, a spus Makenna.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More