Connect with us

Știri

Gest ULUITOR în amintirea Stelei Popescu. Ce au decis oficialii Catena

Gestul uluitor făcut de oficialii de la Catena la mai bine de o lună de la moartea Stelei Popescu!

La mai bine de o lună de când regretata actriţă ne-a părăsit, reprezentanţii de la Catena au decis să-i mai aducă un omagiu. Asta după ce la o zi după ce a fost găsită moartă, ei au pus în geamurile farmaciilor postere cu imaginea Stelei Popescu.

În imagine adresau un mesaj către toţi clienţii care au iubit-o pe marea artistă. De data aceasta, oficialii lanţului de Farmacii Catena au hotărât ca gestul lor să fie relativ mai discret, aşa că l-au pus în interior, chiar pe front desk.

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel erau imaginea acestor farmacii şi, în semn de respect, reprezentanţii de la Catena au decis să pună la recepţie câte un tablou îndoliat în care apare regretata actriţă şi mesajul de mai jos, scris cu alb pe fondul negru.

Atunci când îşi plătesc produsele, clienţii se opresc ca să citească rândurile de mai jos şi oftează, gândindu-se că marea artistă ar mai fi putut fi în viaţă, dacă nu ar fi fost singură în casă.

Stela Popescu a fost găsită moartă pe 23 noiembrie

Unii dintre ei chiar au mărturisit că spun câte o rugăciune din când în când pentru sufletul Stelei Popescu, scrie cancan.ro.

“Cu durere în suflet, suntem alături de familia Steluţei noastre. Ne luăm rămas bun de la Stela Popescu, marea actriţă, care a fost mereu alături de noi.

Chiar dacă pare greu, vă îndemnăm să nu fiţi trişti, Stelei Popescu nu i-ar fi plăcut asta” este mesajul care apare pe tabloul îndoliat.

Celebra actriţă a fost găsită fără suflare în casa ei din Bucureşti de fiica vitregă, Doina Maximilian. Ea a venit într-un suflet, după ce artista nu i-a răspuns de mai multe ori la telefon. Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum duminică, 26 noiembrie.

Regretata actriţă a fost înmormântată la Mănăstirea Cernica, lângă cel de-al doilea soţ, Puiu Maximilian. Stela Popescu s-a stins din viaţă după ce a suferit un atac cerebral vascular. Ea era singură în casă şi nimeni nu a putut să o salveze.

Citeşte şi Meteorologii anunță VREME REA: 14 județe intră sub COD GALBEN

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de vânt puternic, valabilă începând de miercuri noapte, pentru judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Arad, dar şi pentru zonele montane din alte unsprezece judeţe.

Rafalele de vânt în zonele joase vor ajunge la 75 de kilometri la oră, în timp ce la munte viteza vântului va depăşi o sută de kilometri la oră.

Potrivit meteorologilor, în cursul nopţii de miercuri spre joi vântul se va intensifica treptat, la început în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi Occidentali, iar din dimineaţa zilei de joi şi în Banat şi local în Crişana, scrie news.ro.

Vântul va avea intensificări în zona de munte

”În judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Arad vor fi rafale de 55 … 75 km/h, iar la munte vor depăşi 80 km/h şi temporar, pe crestele cele mai înalte ale Carpaţilor Meridionali, 90…100 km/h”, anunţă meteorologii.

Potrivit meteorologilor, sunt vizate zonele montane din unsprezece judeţe din vestul şi centrul ţării.

Local şi temporar vântul va avea intensificări şi în regiunile estice, sud-estice, precum şi în cele nord-vestice, dar cu viteze ce se vor situa în general între 50…55 km/h.

Pe arii restrânse la munte se vor semnala precipitaţii mixte. Informarea meteorologilor este valabilă de miercuri noapte de la ora 2.00, până joi, ora 22.00.

Citeşte şi Sorana Cîrstea, moment terifiant: “Instant a venit un miros de ars, am văzut moartea … “

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top