Connect with us
Gestul emotionant al unui tata pentru fiul sau bolnav de cancer

Știri

Gestul emotionant al unui tata pentru fiul sau bolnav de cancer

Gabriel Marshall din Kansas, Statele Unite ale Americii, a fost diagnosticat cu tumora pe creier in martie 2015 si programat imediat la o interventie chirurgicala extrem de complicata. Dupa operatie, baietelul a ramas cu o cicatrice imensa in partea stanga a capului.

Pentru a-l ajuta pe fiul lui sa treaca mai usor pentru perioada dificila, tatal a decis sa faca un lucru absolut minunat. Acesta si-a tatuat cicatricea baietelului sau fix in partea stanga a capului pentru a ii arata solidaritatea in cel mai pur si frumos mod pe care putea sa o faca.

„Wow, nu m-am gandit niciodata ca poza asta ar putea avea un impact atat de mare”, a scris Josh pe pagina sa de facebook. Fotografia a fost preluata imediat de mii de oameni, in semn de respect si recunostinta pentru gestul facut de tatal lui Gabriel.

CITESTE SI: Gestul emotionant al lui om al strazii a devenit viral pe internet
CITESTE SI: Acest om a plantat flori timp de doi ani pentru sotia depresiva
Mai mult de atat, o persoana impresionata de povestea celor doi a creat un cont pe Instagram pe care l-a numit „Revolutia estetica”, postand alaturi urmatoarele cuvinte:
„Una este o cicatrice adevarata, cealalta este un tatuaj pentru a ii arata suportul si pentru a-l ajuta sa se simta normal. Sa fie acesta tatal anului? Nu cred ca mai are cineva dubii…”

1 Comment

1 Comment

  1. J

    2016-06-22T12:27:51+03:00 at 12:27

    Acesta si-a tatuat cicatricea baietelului sau fix in partea stanga a capului pentru a ii arata solidaritatea in cel mai pur si frumos mod pe care putea sa o faca. NICI STANGA SAU DREAPTA NU STI:)))))))) Vezi ca e partea DREAPTA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top