Connect with us
Alexandra Marin este victima din cazul crimei de la coaforul din Titu. Tânăra și-a găsit sfârșitul înjunghiată de cel de care se despărțise.

Știri

Gestul făcut de Alexandra Marin, înainte de a fi ucisă la coafor. Tatăl victimei militarului din Titu a dezvăluit: „Acum o săptămână…

Alexandra Elena Marin avea doar 25 de ani și și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit.

Marți, ea se afla într-un coafor din Titu, când a fost ucisă de subofițerul MApN Florin Oprea, cel cu care avusese o relație.

Se pare că acesta nu putea suporta gândul că acesta nu vrea să se mai împace cu ea, iar gelos din fire, nu și-a mai putut stăpâni nervii.

Acum, încep să iasă la iveală tot mai multe detalii în legătură cu crima de la coafor.

Alexandra și Florin au trăit împreună o poveste de dragoste care nu anunța acest sfârșit tragic.

În urmă cu câteva luni, ea și-a arătat iubirea față de militar, prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Te iubesc din tot sufletul, ești universul meu” este unul dintre mesajele adresate de Alexandra Elena Marin, iubitului ei Florin Oprea, pe Facebook.

Pentru tânăra ucisă, familia era pe primul plan.

Mamă a doi copii, unul dintr-o căsătorie anterioară și unul cu Florin, ea își exprimase dragostea pentru cei doi într-o ultimă postare pe Facebook.

„Viaţa mea = familia mea” avea aceasta scris pe rețeaua socială, la descriere, semn că îşi iubea nespus copiii, care reprezentau totul pentru ea. Ambii au rămas acum singuri pe lume.

Se pare că Alexandra a simțit că ceva rău urmează să se întâmple.

În urmă cu o lună, tânăra ucisă şi-ar fi reclamat iubitul la poliţie, fiindcă aceasta a agresat-o. Tatăl victimei afirmă că fata lui a reclamat în urmă o lună faptul că militarul a bătut-o şi a cerut protecţie.

„Erau speriate femeile din salon, mi-a zis că individul a înjunghiat-o şi a fugit”, a declarat tatăl tinerei.

„Acum o săptămână ea a luat salariu. El i-a luat cardul şi s-a dus la jocuri. Era împătimit al păcănelelor”, a mai adăugat tatăl Alexandrei, potrivit spynews.ro.

Citește și: Crima de la coafor: Militarul Florin Oprea a spus de ce și-a ucis iubita: “Avea mai multe…”

Fosta soție a militarului Oprea a dezvăluit ce i-a făcut ucigașul din Titu

Florin Oprea nu era la prima căsătorie. El mai avusese o relație cu o femei, care acum denunță comportamentul acestuia.

Fosta soţie a lui Florin Oprea, bărbatul care şi-a ucis marţi iubita la coafor, a povestit că viaţa cu el a devenit un calvar încă de când a rămas însărcinată.

„A vrut să mă omoare. Cu a doua soţie i-a reuşit”, spune înmărmurită femeia.

“Am luat decizia de a divorţa pentru că nu mai suportam traumele fizice şi psihice la care eram supusă. Era extrem de violent, consuma alcool. Ajungea atât de beat acasă uneori încât nu se putea ţine pe picioare.

În câteva cazuri abia am reuşit să scap din mâinile lui. Mă bătea foarte rău. Am certificate medicale pentru că am avut nevoie de îngrijiri medicale“, a mărturisit fosta soţie, după ce bărbatul şi-a ucis actuala iubită, potrivit Adevărul.

Aceasta mai spune că într-o noapte s-a trezit cu soţul ei la uşă, înarmat cu un topor.

„A venit cu toporul la uşa mea, împreună cu fratele său, să-mi spargă uşa, să mă omoare. Uşa mea a fost vandalizată cu toporul. Ceea ce vă spun s-a întâmplat, nu fabulez.

Pe mine m-a şicanat în trafic, mi-a vandalizat maşina. A avrut să mă omoare şi mă căuta efectiv să mă omoare. Cu a doua soţie i-a reuşit”, adaugă ea.

Citește și: Adevarul despre militarul ucigas din Dambovita

1 Comment

1 Comment

  1. lulu

    2018-01-24T17:05:38+02:00 at 17:05

    Cu asa un trecut el era totusi angajat militar si avea testele psihologice bune.De ce mai platim psihologii ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top