Connect with us

Știri

GESTUL INCREDIBIL pe care l-a facut Oana Zavoranu la parastasul de 9 zile al Marioarei

Oana Zavoranu i-a surprins placut pe toti ieri, la parastasul de 9 zile al Marioarei. Aceasta a demonstrat ca a ingropat securea razboiului si si-a iertat mama intrucat s-a prezentat noaptea la cimitir, indurerata de moartea mamei sale, iar bunica ei a impartit gogosi drept pomana.

Oana Zavoranu nu a dorit sa mearga la mormantul mamei sale in ziua de sambata, lumea criticand-o inca o data. De fapt, vedeta s-a prezentat la cimitir sambata noaptea, spre duminica, in mare secret, fara ca nimeni sa stie asta.

CITESTE SI: SIMONA HALEP, LUATA LA MISTO? „NU AM NEVOIE DE NICIUN PSIHOLOG”

„Eu am venit si azi noapte, dar nu stie nimeni. Avand in vedere ca am fost foarte sincera si m-am impacat cu toti, cred ca era normal si de bun simt ca bunica sa-mi spuna sa vin aici. Am facut pomana, am impartit coliva si cafea. Bineinteles, dansa a venit cu gogosi”, a declarat Oana Zavoranu la iesirea din cimitir pentru ziarul Ring.

Saptamana trecuta Oana Zavoranu a dezvaluit ca mama ei o tinea ascunsa pe bunica Eufimia (Fima), soacra sa. Aceasta locuia de 4 ani intr-o anexa a vilei din Afumati, si, potrivit spuselor femeii de 91 de ani, era tratata ca un „caine” de Marioara.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top