Connect with us

Știri

Geta Heimerl: „Azi dimineata m-a vizitat spiritul Marioarei Zavoranu. Nu se astepta sa moara!”

Parapsihologul Geta Heimerl socheaza: „Azi dimineata m-a vizitat spiritul Marioarei Zavoranu. Nu se astepta sa moara”, sunt declaratiile facute in emisiunea „Necenzurat” de la Antena Stars, scrie spynews.ro.

„Marioara nu se aştepta să moară. (…) Azi-dimineaţă, m-a vizitat spiritul Marioarei, spiritul ei e confuz. (…) În momentul în care noi plecăm dincolo, toţi vrem să ne fie bine acolo, sunt şi acolo straturi şi nivele, exact ca aici, la noi, pe Pământ. (…) Practic nu pot să zic că mi-a transmis, pentru că o simţeam confuză, o simţeam neîmpăcată, o simţeam nemulţumită. Şi, apropo de Oana, o simţeam neîmpăcată referitor la Oana.

CITESTE SI: BOGDAN VLADAU S-A OPERAT PENTRU A FI LUMBERSEXUAL

Sentimentul meu a fost că de-a lungul timpului n-a avut încredere în Oana. Cred că are perioade din acestea, dar ea cu ea încă nu s-a hotărât ce se întâmplă cu ea. (…) Presupun că Oana a jignit-o cu ceva şi doamna Marioara a luat această decizie (n.r.: să nu-i dea pe mână niciun magazin). (…)

Cred că n-a existat, pentru că doamna Marioara, fiind un copil părăsit nu a ştiut cum să se comporte ca o mamă, cu toate că de-a lungul timpului, totuşi simţeam că doamna Marioara a avut sentimente materne faţă de Oana. (…) Dacă Oana va face ceea ce este nevoie pentru sufletul mamei sale, atunci, doamna Marioara o va ajuta de dincolo. (…)

Şi azi-dimineaţă, când am simţit-o pe doamna Mărioara lângă mine, acesta a fost sentimentul meu, că îşi doreşte o rugăciune din partea Oanei. Noi putem ajuta entităţile de dincolo prin gânduri frumoase şi rugăciuni. (…)”, a spus parapsihologul la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top