Connect with us
Gheorghe Burnei a fost suspendat din funcțiile de prodecan și profesor la Facultatea de Medicină a UMF București, după ce...

Știri

Gheorghe Burnei, suspendat din funcția de prodecan al Facultății de Medicină de la UMF București

Gheorghe Burnei a fost suspendat din funcţia de prodecan al Facultăţii de Medicină de la UMF Bucureşti. De asemenea, el a fost suspendat și din funcția de profesor.

„Gheorghe Burnei este suspendat, din 12 decembrie, din funcţiile de prodecan şi profesor universitar al Facultăţii de Medicină. Decizia de suspendare a lui Gheorghe Burnei va fi aplicată până când procurorii vor finaliza ancheta penală şi în instanţă va fi dată o soluţie definitivă.”, a declarat purtătorul de cuvânt al UMF „Carol Davila” Bucureşti, Valentin Mateescu, potrivit news.ro.

Gheorghe Burnei, în centrul celui mai mare scandal medical

Corpul de control al Ministerului Sănătăţii face verificări la Spitalul „Marie Curie” din Capitală. Totul după ce medicul Burnei a fost pus sub acuzare pentru luare de mită. Mai mult, acesta este suspectat că a făcut experimente pe copii. El ar fi folosit dispozitive medicale confecţionate artizanal, oase de vită fierte şi filtre de tanc. Acest fapt, în condiţiile în care spitalul punea la dispoziţie proteze omologate.

Şi Colegiul Medicilor Bucureşti s-a autosesizat în cazul lui medicului de la Spitalul „Marie Curie”.

Citește și: Cazul Burnei. Medicul câștiga oficial 7.000 de lei pe lună

La Spitalul “Marie Curie” sunt, miercuri, poliţişti şi procurori, care fac din nou percheziţii, în birouri din secţia de Ortopedie, în prezenţa medicului Gheorghe Burnei. Anchetatorii au făcut şi sâmbătă percheziţii la Spitalul „Marie Curie”, de unde au fost ridicate mai multe documente, iar unele birouri au fost sigilate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top