Connect with us
Gheorghe Mărmureanu face un anunț important despre seismele din România: ”Se controlează tot ce se întâmplă”

Știri

Gheorghe Mărmureanu face un anunț important despre seismele din România: ”Se controlează tot ce se întâmplă”

În ultima perioadă România a fost lovită de o serie de cutremure. În acest context, Gheorghe Mărmureanu a făcut un anunț esențial despre un seism puternic. Află din rândurile următoare ce se va întâmpla în perioada următoare cu țara noastră.

Gheorghe Mărmureanu face un anunț important despre seismele din România: ”Se controlează tot ce se întâmplă”

De o perioadă bună de timp țara noastră se confruntă cu un val de cutremure. Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a raportat un număr de 18 cutremure.

Acestea au fost atât de intensitate mică, cât și medie, cel mai recent a avut loc în această dimineață. Acesta a avut 3.4 grade pe scara Richter. Oamenii au început să se panicheze, de aceea Gheorghe Mărmureanu a făcut un anunț important legat de un posibil cutremur puternic în țara noastră.

Acesta a susținut că seismele de acest tip au loc în întreaga lume și că lucrurile sunt normale. Mai mult, directorul onorific al INFP a declarat că România nu va avea un seism puternic, cel puțin în următorii 15-20 ani.

”Cutremure de acest gen se întâmplă în toată lumea. Noi avem un centru la Viena unde se controlează tot ce se întâmplă în lume. Lucrurile sunt, din punctul nostru de vedere, normale. Tot ce se produce în această parte a lumii sunt datorate mișcărilor din Marea Adriatică. În România nu poate fi vorba de un cutremur puternic la acest moment pentru cel puțin următorii 15-20 de ani”, a declarat Gheorghe Mărmureanu la România TV.

O persoană care a panicat oamenii acum câteva luni este Maria Ghiorghiu care a anunțat pe blog că o să fie un cutremur intens. Conform acesteia acesta va distruge tot în jur. Sfatul acesteia este să ne rugăm cu toții pentru a nu simți acest cutremur.

„Era un cutremur foarte puternic, un cutremur ce făcea că pământul să trepideze ca pe arcuri. Dragii mei, unde anume se va produce acest cutremur puternic, eu nu știu a vă spune. Dar știu că așa se va întâmpla, iar acolo unde se va produce vor fi și consecințe grave din păcate. Să ne rugăm fraților, pentru toți semenii noștri care ar putea fi afectați de acest cutremur puternic, să ne rugăm pentru pacea lumii întregi și pentru mântuirea sufletului nostru”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top