Connect with us
Gica Popescu a dezvaluit ca are probleme importante de sanatate

Știri

Gica Popescu a dezvaluit ca are „probleme importante de sanatate”

Fostul jucator de fotbal, Gica Popescu, a declarat recent ca anumite probleme de sanatate il pot face sa ajunga pe masa de operatie in cativa ani. Charismaticul fundas al Generatiei de Aur si fostul capital al Barcelonei a dezvaluit ca are artroza la ambii genunchi. „Fac sport. De trei ori pe saptamana fac cardio, in rest sala. Joc si tenis. (…) Am probleme importante cu genunchii. Am artroza la ambii genunchi. Sper sa o duc cat mai pot, cativa ani, fara operatie. Dar am artroza la ambii genunchi. De-aia cand joc tenis pe teren tare, ma dor foarte tare genunchii”, a declarat fostul mare international marti seara, la Antena 3.

Ajuns la 48 de ani, Popescu a avut o cariera lunga si s-a retras din fotbal la 35 de ani, dupa ce a adunat peste 600 de partide pentru echipele de club si pentru prima reprezentativa a Romaniei. Imaginea lui Popescu a fost afectata dupa problemele cu justitia si dupa condamnarea la inchisoare pentru implicarea in Dosarul Transferurilor. Fostul mare fotbalist a executat 1 an si 8 luni de pedeapsa, din cei 3 ani si o luna pe care i-a primit din partea magistratilor.

Citeste si:Gica Popescu, audiat la Parchetul General intr-un dosar de plagiat!

UPDATE Reactii dupa esecul de la EURO 2016. Ce spun Anghel Iordanescu si Burleanu

In cele din urma, Popescu a fost eliberat conditionat si se pare ca in curand va merge la un consult de specialitate, pentru a evalua starea genunchilor.

In trecut, Popescu a candidat la sefia Federatiei Romane de Fotbal, dar miercuri a declarat ca nu mai este interesat de o noua candidatura, mai ales ca nu ii permite nici legea, din cauza perioadei de detentie. Totusi, acesta nu s-a putut abtine sa nu comenteze evolutia jenanta a nationalei Romaniei la Euro 2016.

„Sunt de parere ca aceasta nationala e cea mai slaba pe care a avut-o vreodata fotbalul romanesc. Nu cred ca am avut vreodata o nationala compusa de fotbalisti care sa joace la cluburile la care joaca cei de acum. Care joaca. Am facut din victoria din Feroe o performanta extraordinara. Chiar asa am ajuns?”, a spus Popescu la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top