Connect with us
Gigi Becali a renunțat la un lucru extrem de scump din cauza pandemiei

Știri

Gigi Becali a renunțat la un lucru extrem de scump din cauza pandemiei

Pandemia nu a schimbat doar viețile oamenilor de rând, ci și a magnaților din lumea VIP a României. Gigi Becali a renunțat la un lucru de care era foarte atașat. Aceasta a declarat: „Dădeam 5.000 euro pe o sticluță! Acum nu mai am nevoie.”

Gigi Becali a renunțat la un lucru extrem de scump din cauza pandemiei

Gigi Becali este unul dintre cei mai potenți financiar oameni din țara noastră. Este capabil să își satisfacă orice dorință ar avea. Totuși criza pandemică a adus schimbări și în viața sa. Criza l-a învățat că este recomandat să cheltuie banii doar pe lucrurile absolut necesare.

Acesta a vorbit pentru România TV despre ce pasiune costisitoare avea și la care a renunțat acum câteva săptămâni. Declarația sa a fost:

Aveam parfum de 5.000 de euro, era o sticluță mică. Toată lumea mă întreba ce e ăla, nimeni nu mai avea în țara asta. Mă întrebau și fetele, voiau pentru prietenii lor.

Acum eu nu mă mai dau deloc. Nu mai am nevoie. Igienă personală e spălatul, parfumul e altceva. Nu mai dau! Nu-mi vine să cred că dădeam mii de euro pe ele. Nici nu știau bărbații din România de așa ceva, ei dormeau.

În contextul pandemiei de Covid-19, Gigi Becali și-a făcut testul pentru depistarea virusului ucigaș. Nu numai o dată. De fapt l-a făcut de două ori deși rezultatul a fost de ambele dăți negativ. Mai mult, întreaga sa familie a fost testată.

Da, am fost testat. Toată familia a fost testată. Este bine toată lumea. Am făcut testul de două ori. La mine nu are cum să fie că eu merg în fiecare zi la Liturghie. Nu se apropie virusul. Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva? Hristos este în mine”, a declarat Gigi Becali.

2 Comments

2 Comments

  1. FLORIN

    2020-04-21T17:31:37+03:00 at 17:31

    Da Hristos este în el!!! Bine zis 🤣

  2. GOGU

    2020-04-21T16:58:17+03:00 at 16:58

    Pe cine intereseaza la ce renunta interlopii? Aceasta este o stire chiar vitala pentru romani?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top