Connect with us
Gigi Becali despre spitalul său privat, pentru bolnavii de cancer: ”Dragostea m-a pus”

Știri

Gigi Becali despre spitalul său privat, pentru bolnavii de cancer: ”Dragostea m-a pus”

Nu luăm banii cu noi după moarte, aşa că am decis să-i ajut pe cei bolnavi de cancer. Sunt mărturisirile lui Gigi Becali. Finanţatorul echipei FCSB a investit peste 15 milioane de euro într-o clinică în care cei care suferă de boala necruţătoare vor avea parte de tratamente gratuite. Le va plăti el însă, spune Gigi Becali, totul pentru a nu avea iar probleme cu justiţia.

”Dragostea m-a pus, dragostea mi-a spus pune banii tăi şi ajută oameni!” Asta spune Gigi Becali că l-a determinat să construiască un spital în care toate tratamentele pot fi gratuite pentru cei care suferă de cancer.

GIGI BECALI, om de afaceri: Plătesc eu! De ce? Că poate să vină procurorul să spună ”păi, stai puţin, că suntem capabili, de asta faci puşcărie, e evaziune fiscală, nu ai voie gratis!”

Clinica se află în Sectorul 1 al Capitalei, aici unde pe vremuri erau şi birourile echipe de fotbal FCSB. Pana acum, pe Gigi Becali investiţia l-a costat 15 milioane de euro.

Acum, pot fi trataţi în jur de 100 de pacienţi. Finanţatorul FCSB vrea ca în clinică să poată fi trataţi de patru ori mai mulţi bolnavi şi vrea să aducă acasă medici români plecaţi în străinătate.

GIGI BECALI, om de afaceri: Am început ceva mic! De ce? Nu găseşti doctori! Începem să luăm din străinătate oameni români care au lucrat acolo le dau 4-5000 de euro pe lună să vină în ţara lor.

Un bărbat a venit duminică la clinică, pentru a-i face o programare cât mai repede soţiei sale, care suferă de cancer.

MIHAI CHIȚUC, soțul unei paciente: Chipurile, în mare parte, tratamentul este gratuit, dar nu e aşa, tot apar cheltuieli!  Ca întotdeauna, trebui să încercăm,.tot sperăm!

Medici bine pregătiţi, echipamente moderne, dar şi un altfel de tratament – cu mai puţină chimioterapie. Aşa spune Gigi Becali că sunt aşteptaţi pacienţii.

Şi, cum a construit din credinţă totul, spune că preotul nu putea lipsi dintr-un astfel de loc.

”E o capelă acolo, unde o să fie rugăciune, dar se roagă preotul nu că te obligă cineva. Tu dacă vrei faci rugăciune, nu te obligă! Hai, fiţi sănătoşi!”, a spus Gigi Becali la plecare.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top