Connect with us
Gigi Becali, dezvăluire de ultim moment: "E scandalagiu și drogat"

Știri

Gigi Becali va participa la dezbaterea despre grațiere și modificarea codului penal

Gigi Becali nu poate sta departe de politică. Deși a anunțat că se retrage din politică și din viața publică, patronul FC Steaua s-a înscris la dezbaterea organizată de Ministerul Justiției. Luni va avea loc o dezbatere referitoare la proiectele privind modificările codurilor penale şi graţierea unor pedepse.

Latifundiarul din Pipera a anunțat că va participa în calitate de vicepreşedinte la o organizaţie pentru apărarea drepturilor omului. Însă, își va spune părerea și în calitate de fost membru al comisiilor juridice din Parlamentul European şi din Parlamentul României.

„M-am înscris şi eu acum la dezbatere, la Ministerul Justiţiei. Luni, mă duc şi eu la dezbatere pentru că sunt vicepreşedinte la o fundaţie de drepturile omului. Mă duc și ca fost membru în Comisia juridică a Parlamentului European şi ca membru în Comisia juridică a Parlamentului Românie.”, a declarat Becali la Sport.ro.

Gigi Becali participă la dezbaterea publică referitoare la grațiere

Gigi Becali este convins că legea grațierii va fi adoptată.

„Nu conterază că iese lumea în stradă, că legea graţierii nu o dau zeci de oameni, o dă poporul român şi Parlamentul. Bine, au greşit, că nu trebuia să o dea Guvernul prin ordonanţă. Trebuia să o dea Parlamentul, care este reprezentantul poporului.”, a mai declarat Becali.

Potrivit Ministerului de Justiție, dezbaterea publică este programată luni, între orele 10.00 şi 12.00 la sediul Ministerului Justiţiei.

„Înscrierea participanţilor se face prin transmiterea unui mesaj în acest sens la adresa: dean@just.ro până la data de 27 ianuarie 2017, ora 12.00. În cazul asociaţiilor legal constituite, numărul participanţilor este de două persoane/asociaţie. Având în vedere capacitatea sălii, înscrierile urmează a fi confirmate”, potrivit Ministerului Justiţiei.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis cere referendum pentru legea grațierii!

Este menționat faptul că timpul alocat fiecărei intervenţii este de trei minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top