Connect with us
Gorj: Accident în Polovragi, cu mai mulţi răniţi

Știri

Gorj: Accident în Polovragi, cu mai mulţi răniţi

Un grav accident rutier s-a produs în Polovragi, judeţul Gorj. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Sâmbătă, un accident rutier grav a avut loc în localitatea Polovragi din judeţul Gorj. Microbuzul este unul personal, de 8+1 locuri, nu cursă regulată, iar în el se aflau două familii din Constanţa, care se întorceau de la Rânca.

La faţa locului s-au deplasat, conform ISU Gorj, o maşină de stingere, două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Victimele accidentului rutier de la Polovragi, judeţul Gorj, au fost stabilizate hemodinamic şi transportate ulterior la spital, informează sâmbătă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Potrivit sursei citate, este vorba despre două fetiţe de 10 şi, respectiv, 14 ani, de două femei în vârstă de 40 de ani, respectiv, 29 de ani, şi de doi bărbaţi cu vârsta de 45, respectiv, 36 de ani, care se aflau în microbuzul ce a intrat pe contrasens şi s-a lovit de o construcţie de beton.

„Conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor militari pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate. Pompierii militari au intervenit pentru scoaterea din autovehicul a victimelor şi acordarea primului ajutor calificat. Din fericire, toate victimele erau conştiente, au fost stabilizate hemodinamic şi transportate ulterior la spital”, a precizat ISU Gorj.

Accident în Polovragi: Cum s-a produs incidentul

Potrivit IPJ Gorj, un microbuz a intrat pe contrasens şi în coliziune cu o construcţie din beton. Microbuzul este unul personal, de 8+1 locuri, nu cursă regulată, iar în el se aflau două familii din Constanţa, care se întorceau de la Rânca.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a anunţat că a fost activat planul roşu de intervenţie.

Citeşte şi: Accident grav pe DN1! Un mort și patru răniți, traficul a fost blocat

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top