Connect with us
Grav accident în Buzău. O persoană a murit și alta a fost rănită

Știri

Grav accident în Buzău. O persoană a murit și alta a fost rănită

Grav accident în Buzău, în urmă cu câteva momente: o persoană a murit și alta a fost rănită. Traficul rutiter se desfășoară cu dificultate pe Drumul Național 2 (DN 2 E 85).

Au fost implicate un TIR și un autoturism. Circulația pe DN 2 E 85 se desfășoară cu dificultate. Tragedia s-a produs în afara localității buzoiene Poșta Câlnău, în zona cunoscută sub denumirea Crucea Comisoaiei. În acest moment se circulă pe un singur sens.

Mașina șoferului care a murit are număr de București

Potrivit IPJ Buzău, este vorba despre o coliziune între un TIR și o mașină mică. Șoferul circula dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat. Acesta intrase pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu TIR-ul. Autoturismul condus de șofer avea numărul înmatriculat în București și este cel care a decedat în urma coliziunii. De asemenea, un pasager a fost grav rănit, informează News.ro.

CITEȘTE ȘI: Accident pe Centura Capitalei, luni dimineață

Traficul este dirijat la această oră de polițiștii de la Rutieră, care au ajuns imediat la fața locului. La locul accidentului au ajuns rapid și criminaliști pentru a preleva probe. Probele vor fi analizate și vor determina cauza oficială a accidentului.

În imaginea de mai jos, Crucea Comișoaiei, locul în care a avut loc coliziunea:
crucea-comisoaiei

Val de accidente pe șoselele României, în ultimele zile: cel mai grav a avut loc în urmă cu câteva săptămâni pe autostrada Soarelui. DETALII AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top