Știri

Grav accident de microbuz pe Autostrada Bucuresti-Pitesti!

Un grav accident de circulatie s-a produs miercuri dimineata pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 24. Un microbuz in care se aflau circa 17 copii s-a rasturnat.

Acest accident de microbuz a avut loc pe raza judetului Giurgiu. Conform primelor informatii, cel putin opt persoane au fost ranite, dintre care cinci sunt minori. Unul dintre copii a fost preluat de un elicopter SMURD si va fi adus la Spitalul de Urgenta din Floreasca.

Prefectul judetului Giurgiu a declansat planul rosu de interventie. Mai multe echipaje de politie si ambulante s-au deplasat la fata locului.

Citeste si:Grav accident de tren miercuri dimineata. Exista pericol de explozie!

Accidentul s-ar fi produs dupa ce una dintre rotile din spate ale autovehicului ar fi explodat. Ranitii nu au avut nevoie de descarcerare.

Politistii au anuntat ca traficul este ingreunat in zona care a avut loc accidentul: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza unui accident(un microbuz s-a rasturnat in afara partii carosabile), traficul rutier pe sensul spre Capitala al Autostrazii A1 Bucuresti – Pitesti se desfasoara ingreunat in zona kilometrului 24. Pe timpul acordarii ingrijirilor medicale circulatia rutiera, pe sensul catre capitala, va fi oprita”.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More