Connect with us
Grav accident pe A2. Fostul şef al CNADNR: "Compania e nepregătită. Vor fi victime şi la iarnă"

Știri

Grav accident pe A2. Fostul şef al CNADNR: „Compania e nepregătită. Vor fi victime şi la iarnă”

Fostul şef al CNADNR, Florin Dascălu, a vorbit despre gravul accident produs pe A2 în această dimineaţă şi susţine că de vină nu este nici ceaţa şi nu sunt nici şoferii, ci compania de administrare a drumurilorm pe care a condus-o până anul trecut.

Dascălu a declarat la Antena 3 că accidentul care a produs 3 morţi şi peste 30 de răniţi s-ar putea repeta oricând din cauza neimplementării panourilor de avertizare pentru şoferi în caz de accident sau condiţii meteo nefavorabile.

„Nu ceaţa e de vină, ci sistemele de comunicaţii care nu funcţionează. De vină e CNADNR-ul. Asta este cauza. Acele panouri cu mesaje de pe şosea trebuiau să funcţioneze, altfel nu mureau acei oameni.

Când s-a refăcut organigrama în luna mai, eu mi-am dat demisia de onoare tocmai din cauza asta. Compania este total nepregătită pentru vremea de iarnă şi vor fi probleme şi victime în iarna care va veni”, a declarat fostul şef al CNADNR la Antena 3.

Trafic de coşmar în sudul României

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate în această dimineaţă în cinci judeţe din sudul ţării, în Giurgiu, pe drumurile naţionale 5 şi 6, dar şi în Călăraşi, unde vizibilitatea a fost extrem de scăzută, local, la sub 50 de metri, anunţă centrul Infotrafic.

CITEŞTE ŞI: COD ROŞU. Grav accident pe A2: 3 morţi şi 39 de răniţi

Agenţia naţională de meteorologie a emis un cod galben de ceaţă valabil pentru sudul ţării până la ora 13. Vizibilitatea continuă să fie scăzută şi în judeţele Ialomiţa, Brăila şi Teleorman, pe lângă Giurgiu şi Călăraşi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top