Connect with us
Grav accident pe DN 68 - 10 VICTIME

Știri

Grav accident pe DN 68 – 10 VICTIME

Grav accident pe DN 68. Exista 10 victime, informeaza presa centrala.

10 persoane au fost ranite in urma unui accident produs in urma cu cateva momente. Un microbuz s-a ciocnit cu un TIR pe DN 68 A, la limita dintre judetele Hunedoara si Caras Severin. Conform primelor informatii, microbuzul efectua ruta Timisoara-Targu Jiu.

Niciuna dintre persoanele care se aflau in microbuz nu a murit, insa unele dintre ele se afla in clipa de fata sub atenta supraveghere a medicilor. Circulatia pe sosea este restrictionata.

Un martor al accidentului in care a murit Dan Condrea face declaratii explozive

ULTIMELE INFORMATII DESPRE ELICOPTERUL SMURD PRABUSIT IERI. CE AU DESCOPERIT AUTORITATILE

‘Din cauza complexitatii situatiei a fost activat Planul Roşu de Interventie. La fata locului au fost deplasate noua ambulante – de la SMURD si serviciile judetene de ambulanta Hunedoara si Caras-Severin, o masina de descarcerare grea, o autospeciala de descarcerare mixta si un post medical avansat’, a declarat, pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

Incident aviatic ieri

Pare ca traim in perioada accidentelor. Ieri, un elicopter SMURD care se deplasa de la Iasi la Cahul, Republica Moldova, s-a prabusit cauzand moartea a 4 persoane. Elicopterul trebuia sa ia un pacient pentru a-l transporta la un spital din Chisinau. Procurorii au deschis o ancheta in acest caz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top