Connect with us
Cum a scăpat prima femeie de criminala de la METROU. Declaraţii halucinante despre suspectă

Știri

Greșeala MAJORĂ făcută de autorități. CRIMA de la stația de metrou Dristor 1 putea fi evitată?

Liderul sindicatului din Poliţie, Dumitru Coarnă, susţine că autorităţile au comis o greşeală majoră, eroare care a condus la decesul celei de-a doua tinere atacate la metrou.

Coarnă a mărturisit într-o intervenţie la Antena 3 că plângerea făcută de tatăl primei fete atacate nu a fost luată în seamă de operatorii 112.

Operatorul serviciului de urgenţă l-a trimis pe bărbat la poliţie, deşi puteau anunţa chiar ei cel mai apropiat echipaj.

Operatorul 112 a transmis sarcina celui care a sunat

Se poate discuta şi e normal pentru că trebuie să învăţăm din fiecare caz. Vorbim de mult timp de deficit de personal. Tatăl primei fete a relatat corect tot ce s-a întâmplat.

A sunat la 112 şi îl îndrumă să meargă el la poliţie. Sigur că poliţistul a spus clar că s-a comportat corect. După ce a terminat cu prima persoană, a mers cu tatal si fata, a luat filmarile de la Metrorex.

Greşeala de fond e că nu s-a respectat procedura la 112. Obligatoriu trebuia să anunţe poliţia şi cel mai apropiat echipaj să meargă acolo. Cel de la 112 a transmis sarcini celui care a sunat: „du-te tu la Poliţie” .”, a declarat Dumitru Coarnă.

Citeşte şi IMAGINI ȘOCANTE! Momentul în care criminala își împinge victima în fața metroului

Au apărut primele imagini ale crimei de la metrou! Criminala o împinge pe tânăra de 25 de ani pe șine, iar când aceasta încearcă să se urce, o lovește cu piciorul.

Deși pe peron mai erau persoane, așa cum se vede pe imagini, nimeni nu a intervenit. La doar două secunde, a venit trenul care a ucis-o.

CRIMA METROU DRISTOR 1 Femeia suspectată că a împins două tinere în faţa unor garnituri de metrou, una dintre acestea decedând, este cercetată pentru omor şi tentativă de omor. Anunțul a fost făcut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Magdalena Şerban a fost reţinută pentru 30 de zile

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de către reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Magdalena Şerban este cercetată pentru infracţiunile de omor calificat şi tentativă de omor.

”Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat că, la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie.

La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

Urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, anunţă procurorii.

CRIMA METROU DRISTOR 1 În cursul zilei de miecuri, suspecta va fi prezentată magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, iar cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B.

Magdalena Şerban este din Craiova şi fost incoerentă pe toată durata audierilor

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând.

CRIMA METROU DRISTOR 1 Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia.

Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo. În imaginile video cu primul incident, petrecut la staţia de metrou Costin Georgian, se poate observa că femeia a împins-o pe victimă de trei ori, nereuşind să o arunce pe şine.

Victima ar fi opus rezistenţă, iar la un moment dat s-a şi luptat cu agresoarea, reuşind într-un final să fugă.

Citeşte şi Un nou cutremur s-a produs în România, joi dimineață

1 Comment

1 Comment

  1. dfdf

    2017-12-14T10:51:08+02:00 at 10:51

    Doamne ferste….cum mai delizeaza si coarna asta ca defapt majoritatea militenilor…. Pe vremea lu cesca militeanu de la metrou zbura direct din militie si se facea o ancheta de iesea cu sange… Direct de la ceusescu vene un papitoi. ” Dumneata tovarase tebuie sa iei toate masurile etc etc…. si punea aceeasi placa de la militian pana la comandant. Iar comandatui militianului ii spunea retardatului din subordine : Mortii matii! din cauza ta ….etc etc.
    -Doamne fereste existau proceduri si prioritati care erau si care trebuiau respectate; probabil exita si azi dar nu le mai respecta nimeni…. Existau prioritati in functie de cazuri; care sunt valabile nu numai la militie dar si la spitaul de urgenta, accidente, salvare, pompieri armata etc. Ca de exemplu daca ai o sindura salvare si un accident cu un ranit si altul cu cinci, prioritate are ultimul, daca ai o casa de vacanta si o grdinita in flacari te duci obligatoriu la gradinita cu copii; daca ai o tentativa de omor si un furt din buzunare sau chiar o talharie; te duci obligatoriu la prima! Ca e vorba de viata si de moarte! nu de un simplu obiect imputit…
    Numai un redus mintal nu poate discerne prioritatea a doua cazuri. Sper ca familia victimei sa aibe parte de un avocat foarte bun si sa actioneze in instanta politia in totalitatea ei metro, 112 etc; care se fac autorii morali ai acestei crime odioase. Iar justitia sa le dea peste nas acestor acestor incompetenti sinistri….Doamne fereste…112 o trimite pe campii iar militanu de la metrou se ocupa de o sacosa ratacita…asta in cazul in care chiar se ocupa si asta si nu parazita total poate in cu totul alt mod…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top