Connect with us

Știri

Halep versus Sharapova: Cum se poate schimba TOTUL

A inceput un razboi pe viata si pe moarte intre Simona Halep si Maria Sharapova. Cele doua tenismene au facut o rocada in clasamentul WTA, iar acest lucru nu o incanta deloc pe jucatoarea rusoaica. Exista cateva turnee care ii ameninta pozitia de loc 2 Simonei Halep.

Saptamana a inceput cum nu se poate mai bine pentru Simona Halep. Maria Sharapova a coborat pe locul trei in clasamentul WTA, iar jucatoarea romanca de tenis a urcat din nou pe doi, dupa ce anul trecut a mai fost pe aceasta pozitie timp de 8 saptamani.

CITESTE SI: MARIA SHARAPOVA O JIGNESTE PE SIMONA HALEP

Pozitia Simonei Halep este insa amenintata de rezultatele din Turneele de la Madrid, Roma si Roland Garros. Cu toate ca Simona Halep are un avantaj in fata Sharapovei, numarul de puncte dintre cele doua este foarte mic, oricand fiind posibila o noua rocada.
HALEP SHARAPOVA 1
Sharapova trebuie sa apere 3.105 puncte, iar Simona Halep 2.055. Simona Halep poate sa joace slab la unul din cele trei turnee care vor urma, in timp ce tenismena rusoaica trebuie sa traga ceva mai tare.

Tenismena romanca in varsta de 23 de ani a declarat ca deja simte presiunea si si-ar dori foarte mult sa castige Turneul de la Madrid. Turneul de la Madrid este la fel de important pentru orice jucatoare de tenis ca unul de Grand Slam, reprezentand „mai mult decat un antrenament pentru Roland Garros”, spune Halep.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top