Connect with us

Știri

H&M şi-a deschis un magazin online în România. Cum sunt preţurile faţă de magazinele fizice şi cât costă livrarea?

Retailerul suedez H&M, prezent pe piaţa locală din primăvara lui 2011 când a deschis primele magazine în Bucureşti, a intrat începând de ieri şi pe online, deschizând magazinul virtual pentru piaţa locală.

Magazinul online al H&M va vinde pe lângă produse de modă şi de casă, care se găsesc local şi în offline, şi produse cosmetice. Deşi produsele vor avea aceleaşi preţuri ca în magazin vor exista şi oferte exclusive în online.

Livrarea va fi gratuită până pe 19 aprilie, iar pentru comenzile ulterioare reprezentanţii H&M au precizat că preţul va fi 16,9 lei. Ei nu au oferit ţinte de vânzări pentru magazinul online.

Suedezii au intrat pe piaţa locală în urmă cu patru ani, după mai mulţi ani de tatonări. De altfel, retailerul a fost ultimul nume mare intrat în contextul în care spaniolii de la Inditex au venit în 2004 în franciză şi trei ani mai târziu şi-au făcut intrarea direct. La momentul venirii H&M pe piaţă erau deja activi şi C&A şi New Yorker.

Citeste mai mult pe ZF.ro

Sunt Adrian Ioan si de mai bine de 5 ani sunt editor la HUFF. Pasionat de presa din adolescenta, am acumulat 14 ani de experienta la Pro Tv, Realitatea, Kanal D.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top