Connect with us
Horoscop 29 februarie 2016

Știri

Horoscop 29 februarie 2016

Horoscop 29 februarie 2016. Esti curios ce iti rezerva astrele? Vezi previziunile pentru ultima zi din februarie!

Horoscop 29 februarie 2016 – Berbec

Trateaza chestiunile financiare cu un dram de inocenta, de naivitate si umor, fara sa te cramponezi de orice impas. Nimic nu merita privit ca pe o sperietoare, nici lipsa banilor, nici facturile care se aduna, nici impozitele obligatorii. Incearca sa le tratezi ca pe ceva absolut normal, cu care se confrunta oricine, dar ele vor parea cu atat mai usor de dus, cu cat nu pui la suflet fiecare cifra in plus la lista de datorii. Ai primit o factura noua? Ai luat amenda in trafic? S-a marit pretul la benzina? Ei si? Razi de asta si simte-te bine, fara sa calculezi fiecare banut. Spune-ti ca banii vin ca sa se duca, asta-i legea firii, deci de ce te-ai intrista ca iar mai apare ceva de cumparat?

Horoscop 29 februarie 2016 – Taur

Faci mari sacrificii de dragul prietenilor tai, dar te intrebi pana cand? Ai suportat multe de la un amic care deja profita de bunavointa ta, dar este vremea sa intorci foaia. Nu mai poti suporta, a depasit cu mult limitele bunului simt, deci va trebui sa ii arati concret ca te deranjeaza atitudinea sa. Nu meriti asemenea tratament din partea sa, dar si tu esti vinovat ca i-ai tolerat de fiecare data acest comportament si s-au creat deja antecedente.

Horoscop 29 februarie 2016 – Gemeni

Desi lumea te stie ca un rebel, ca un militant pentru libertate, de data aceasta tot ei te obliga s-o lasi mai moale cu spiritul de revolutionar, pentru ca trebuie sa te mai supui si normelor impuse de altii. Sigur ca nu-ti place sa faci doar cum ti se spune, nici sa urmezi instructiuni sau ordine, preferand sa fii lasat sa faci totul in voie, dar este unul din acele momente cand e obligatoriu sa te comporti ireprosabil, ca la carte. O abatere de la aceste regulamente foarte stricte nu ar fi deloc in beneficiul tau, deci cel mai bine e sa te supui cuminte, chiar daca nu-ti convine. Altfel poti atrage mustrari sau sanctiuni severe.

Horoscop 29 februarie 2016 – Rac

Iubirea nu vine intotdeauna cu lucruri palpitante, cu evenimente stralucitoare, cu momente de top, ci tot iubire se numeste si cand taci alaturi de cel drag. Te simti bine in compania sa fara sa fie nevoie sa trancaniti intruna, pentru ca apreciezi mai mult comunicarea din priviri, dialogul telepatic, comunicarea prin taceri, pentru ca asa va respectati reciproc nevoia de liniste. Iti ajunge sa-l ai pe cel drag alaturi, fara sa spuna nimic, pentru ca tu primesti energie pozitiva din iubirea sa, chiar daca nu e permanent transpusa in cuvinte sau gesturi concrete. Amprenta lui energetica e mai importanta!

Horoscop 29 februarie 2016 – Leu

Discuti cu familia despre noi investitii casnice, pentru ca pui mare accent pe frumusetea si confortul mediului in care traiesti. Fiecare priveste lucrurile din alt unghi: daca tu te gandesti inainte de toate la lucruri practice si utile, partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreti sa le aduceti acasa, dar ati putea gasi o cale perfecta de a imbina placutul cu utilul intr-un obiect ce va va face traiul domestic mult mai confortabil.

Horoscop 29 februarie 2016 – Fecioara

Imbraci haina omului matur pus pe povete si sfaturi serioase in fata unei persoane care ia totul in gluma. Nu-ti place atitudinea sa superficiala si nu vei pregeta sa-i tii o predica daca vezi ca nu se concentreaza eficient la nimic. Nu-ti plac astfel de oameni care fac haz de orice si iau peste picior chiar si cele mai importante chestiuni si cum il vei prinde cu mata-n sac, cum vei lua masuri drastice pentru a-i sanctiona neglijenta. Nu poti arata intelegere fata de cei usuratici si cu capul in nori.

Horoscop 29 februarie 2016 – Balanta

Suferintele din amor nu scutesc pe nimeni, iar azi tu esti primul vizat de aceste surprize neplacute. Poate nu se intampla nimic grav intre tine si persoana iubita, dar planeaza o atmosfera mai sumbra deasupra voastra, din cauza unor influente din afara cuplului. Daca unul din voi e incarcat negativ de emotii si griji, e clar ca isi va revarsa problemele si asupra celuilalt si veti suferi laolalta. Totusi, cel afectat simte nevoia de a-si spune pasul in fata celui drag, asteptand ajutor, sustinere si intelegere.

Horoscop 29 februarie 2016 – Scorpion

Esti in fata unei schimbari de sens in viata ta si nu esti foarte sigur de directia pe care trebuie sa mergi. Esti influentat de zvonurile care se vehiculeaza in jurul tau si care nu te stimuleaza deloc, dimpotriva, te tin pe loc, iti insufla o teama profunda pentru ce va urma si practic nu te lasa sa risti nimic. Daca ai putea iesi din acele medii in care se vorbeste numai de lipsuri si probleme, ar fi in avantajul tau, pentru ca tu detii toate resursele ca sa faci fata cu brio acestei provocari, daca nu te-ar trage inapoi anturajul.

Horoscop 29 februarie 2016 – Sagetator

Ai de a face cu generatii foarte diferite si cu fiecare trebuie sa-ti adaptezi modul de comunicare conform varstei. De la cei maturi ai multe de invatat si iti recunosti limitele intelectuale, asteptand lectiile pe care vor sa ti le impartaseasca. Daca cel matur esti tu, vei avea ocazia sa oferi si tu celor incepatori o lectie buna de viata, pentru ca ai un as in maneca pe care il vei pune in valoare la momentul potrivit. Trebuie sa stii sa te folosesti cu intelepciune de anii pe care-i porti pe umeri, recunoscandu-ti pozitia fata de cei aflati la distanta mare de ani fata de tine: in plus sau in minus.

Horoscop 29 februarie 2016 – Capricorn

Muncesti mult, dar nu prea dai randament, pentru ca ceva iti lipseste. Ori nu esti prea motivat de ceea ce te asteapta la final, ori energia ta e pe terminate si tare ai avea nevoie de o pauza, ori nu ai colaboratori de nadejde care sa contribuie eficient la ceea ce aveti de facut impreuna. Totusi vei incerca de unul singur sa duci mai departe ce ai inceput, acordand maxima atentie sarcinilor asumate, dar rezultatele vor fi mult sub asteptari, avand, uneori, impresia ca muncesti prea mult pentru ceva ce nu ar merita atata implicare.

Horoscop 29 februarie 2016 – Varsator

Exista o miza motivanta in joc si te implici si tu in aceasta competitie cu multa pasiune. Vrei si tu sa pui mana pe acel premiu de aceea nu poti pierde nicio clipa fara sa faci ceva in acest sens. Ai concurenti puternici, sa nu crezi ca e usor sa ajungi la rezultatele visate, dar detii toate resursele unui succes deplin. Ai si ambitie, si forta de convingere, si dorinta de a demonstra de ce esti in stare, ca atare te implici in lupta pentru suprematie constient de greutatile inerente de pe parcurs. Esti foarte aproape de victorie!

Horoscop 29 februarie 2016 – Pesti

Tot calmul ce parea sa se fi asezat peste un plan ajuns la un nivel satisfacator dispare peste noapte din cauza unei vesti proaste care agita spiritele. Esti constient ca de tine depinde modul in care restabilesti normalitatea peste aceasta problema, dar, pe moment, cat timp apele sunt atat de tulburi, esti nervos si pierzi controlul acestei probleme. Incearca sa lasi un pic lucrurile sa se clarifice inainte de a te apuca sa construiesti totul la loc, pentru ca acum, prins in mijlocul furtunii, risti sa strici si mai mult doar pentru ca ti-ai pierdut cumpatul.

Horoscop 29 februarie 2016 este oferit de Acvaria

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top